Mekkora a szeretetigényed?
Figyelt kérdés
Milyen módon nyilvánul ez meg?2009. nov. 29. 10:57
12/15 anonim válasza:
Nagyobb, mint amekkorát ki tud a környezetem elégíteni :)
14/15 anonim válasza:
Nagyon megviselik az embert az efféle tapasztalatok..a kisgyerek hasonlat azért is jó, mert a gyerekek még kicsik, még kevés tapasztalatuk van a szeretetről, (ha egyáltalán van), és még nem tanulták meg hogyan kell szeretni... felnőttként is sajnos így vagyunk sokszor, ha gyerekkorunkban nem volt aki mint egy példakép előttünk, megtanított volna jól szeretni, mert azt magunktól nem tudjuk megtanulni..akkor nehezen várhatjuk el magunktól,bármennyire is vágyunk szeretni és szeretve lenni, hogyan kell azt jól tenni a szeretet művészet melyet egy életen át gyakorolni kell, de legalapvetőbb élmények,melyek egész életünkön át elkísérnek e téren, gyerekkorunkban alapozódnak meg..ha ez hiányzik..nagyon nehéz pótolni és helyrehozni..
15/15 anonim válasza:
Nem nagy. inkább roppant kicsit.Szerelem semennyi nincs az életemben,nem is volt,nem is lesz, mert ilyen komplikált önző jellem vagyok. Viszont elismertség iránti vágyam az volt,ameddig megkaptam. Most már inkább csak közönyt érzek.Elégedett vagyok összességében azzal amit eltudtam!érni.Ami meg számomra lehetetlen az iránt nem érzek vágyat. Így szeretethiányom sosics.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!