Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mekkora a szeretetigényed?

Mekkora a szeretetigényed?

Figyelt kérdés
Milyen módon nyilvánul ez meg?
2009. nov. 29. 10:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát, talán nem is ismerek olyan embert, akinek akkora a szeretetigénye mint nekem... Ha már nem érzem, hogy egy kicsit is szeretnek vagy fontos vagyok, akkor képes vagyok depresszióba esni.. Szeretek mindenkit olelgetni, megdicsérni, kimutatni az érzéseim..:)
2009. nov. 29. 11:22
 2/15 anonim ***** válasza:
nagyon kicsi. Pedig engem sokan szeretnek, de nekem ez nem esik jól. Szeretném, ha önálló emberként kezelnének. Szeretném ha békén hagynának egy kicsit, mert nagyon szeretek egyedül lenni. És persze nem szeretem ha valaki lelkizik nekem, és ha túlzottan foglalkoznak velem
2009. nov. 29. 14:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
kielégíthetetlen. de sehogy nem nyilvánul meg, igyekszem uralkodni magamon.
2009. nov. 29. 16:02
 4/15 anonim ***** válasza:
ha nem adják meg akkor nagy, de ha valaki kinyilvánítja akkor kicsi és már nem érzem jól magam..XD
2009. nov. 29. 17:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nagyon nagy
2009. nov. 29. 18:01
 6/15 anonim ***** válasza:

NAGY.

és hogy nyilvánul meg. agresszív vagyok mert nem tudok szeretni és nem is engedem magamhoz közel az embereket.

2009. nov. 29. 18:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
nincsxD söt nemszeretem ha kimutatják hogy szeretnek..beérem egy szeretlekkel...abbol is ha egy honapban többször monnyák má tul sok:D
2009. nov. 29. 22:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nagy
2010. febr. 7. 12:43
 9/15 anonim ***** válasza:
kielégíthetetlen
2010. febr. 7. 21:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Olyan vagy, mint egy kisgyerek, aki kap egy aranyos hörcsögöt. Olyan aranyos, meg puha, meg minden. Szereti, de annyira, hogy csak szorítja, közben viháncol, nevetgél, ameddig a szerencsétlen elpusztul. Pedig Ő csak szerette, de a hörinek ez túl sok volt. Aztán pedig nem érti, mit csinált rosszul, és csak sír.
2010. febr. 7. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!