Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rossz annak, akinek nincs egy...

Rossz annak, akinek nincs egy unokatesója sem?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne rossz?
2014. jan. 3. 09:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom.

Nekem volt sok. Jókat játszottunk együtt. Egymásnál alvás. Közös ünnepek. Egymás mellett nőttünk fel...nem voltunk sülve-főve együtt, de azért mégis, voltunk egymásnak...egymás ballagása, közös bulik...ismerjük egymás életét...ha baj van, segítünk egymásnak.

Akinek nincs? Az kire támaszkodik, ha baja van? Kivel van, gyerekkorától közös élménye?

2014. jan. 3. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
A testvéreim
2014. jan. 3. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van vagy 8-9 unokatesóm kb. Kicsi koromban játszottunk együtt, de ahogy nőttünk már nem tartjuk a kapcsolatot. Egyikről sem tudom hogy mi van vele.
2014. jan. 3. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem hiába van 8 unokatesóm, de csak a legidősebbel tartom a kapcsolatot. Talán mert csak mi ketten vagyunk férfiak.
2014. jan. 3. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van öt unokatesóm, de egyikkel sem tartom a kapcsolatot, gyerekkorunkban is csak párszor találkoztunk. Sőt, a legidősebb unokatesómmal még soha életemben nem találkoztam. De nem különösebben zavar. Van egy tesóm, akivel nagyon jóban vagyunk, és ez nekem pont elég.
2014. jan. 3. 19:11
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtatásokat!
2014. jan. 4. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!