Anyukám unokatesója az nekem kicsodám? És annak a fia?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 22:10
2/7 anonim válasza:
szerintem a másodunokatesó a nem vérszerinti unokatesót jelenti, vagy nem? tehát második házasságba behozott férj gyereke
anyukád unokatesójáig már szerintem nem vezetik a rokoni neveket, de lehet csak én vagyok szűk szókincsű
4/7 anonim válasza:
A fia szerintem is a másodunokatesód,de hogy az első kérdésre mi a válasz,azt nem tudom.
5/7 anonim válasza:
ugy hívják, hogy unoka nagynéni, vagy nagybácsi! a fia meg Rokon.
ennyi
6/7 anonim válasza:
a másod unoka testvér az valahogy így néz ki!
nagyanyád - testvére
| |
anyukád gyermeke
| |
te <------> gyermeke
7/7 anonim válasza:
Elméetileg az aki anyukádnak első unokatestvér az neked másodunokatestvér, és az ő gyereke már harmad unokatestvér (de lehet elszámoltam, de tuti így számozódik, nekm pl van 8-ad unokatestvérem, és még mindig vérrokon csak nagyon távoli, de ő anyukámnak csak -ed unokatestvére, legalábbis ő így számolta amikor kérdeztem, hogy ha tényleg olyan távoli rokon akkor ő nekem kicsodám XD).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!