Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs egy barátom sem. Unatkoz...

Nincs egy barátom sem. Unatkozok. Már nem tudom feltalálni magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Régebben voltak barátaim, de szépen mindenki "elhagyott". Nem vagyunk gazdagok, panelba lakok, az ilyenekért sokan lenéznek. Nem tudom miért, de valahogy szinte csak az ilyen pénzes emberek vesznek körül.. az osztályban is. Nem tanulok rosszul, mert unalmamban mindig megcsinálom ami kell. Hobbim sincs, táncolni nem táncolhattam soha, mert a szüleimnek nem tetszik, lovagolni szerettem volna mindig, de az drága, így lemondtam már róla. Van nővérem, 10 évvel idősebb, mint én, jó pár éve nem is lakik már itthon. Szinte mindig egyedül vagyok. Szüleimmel se lehet beszélni, kb. olyan őskövületek... vagy mi..

Szeretek olvasni, szoktam is:)) Hiányzik a társaság, de nem vagyok egy bulizós fajta... alkoholt nem iszok, nem cigizek.... Már facebookon se beszélgetek senkivel, amikor még volt msn sokkal jobban elvoltam.

2013. dec. 30. 17:20
1 2
 11/11 anonim válasza:

tanulj nyelvet biztos van a közelben egy könyvtár vagy ha nincs ezt online is megteheted vagy tölsd le a minecraftot

én nekem azzal nagyon elszokott futni az idő. :)

ha valamelyiket csinálni akarod akkor írj ezután ide simán és én is ide írok ha kell neked egy link :)

2014. febr. 1. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!