Falusi vagyok mit tudok csinálni ha unatkozok?
Figyelt kérdés
14 éves leszek a jövőhónapba.. (LÁNY VAGYOK )anya mindig csesztet hogy egésznap bent vagyok a szobámba, össze pakolok, eszek, és semmi mást nem csinálok.. (amúgy azt se mondhatja hogy nem tanulok, mert 4-es 5-ös tanuló vagyok) :D de hát egyszerűen mit tudnék csinálni ? ki van halva az egész falu :DD Szinte nem lehet semmit csinálni.. kimegyek és unatkozok.. vagy ha a barátaimmal megyek akkor még úgy ahogy el vagyok, de úgysem az igazi.. ha anyát meg megkérdezem hogy elmehetek e városba azt mondja hogy majd ha megyek tovább tanulni úgy is sokat leszek városba, ne rinyáljak.. Beszoktam néha menni városba.. titokba. De fogalmam sincs mit lehet csinálni.. ötletek ?2012. júl. 21. 22:10
2/10 A kérdező kommentje:
Most ugye csak ugratsz ?! :DD
2012. júl. 21. 22:21
4/10 anonim válasza:
-etesd meg a szomszéd állatait
-építs valamit
-kergess vagy fogj be cicákat
-tanulj meg főzni
-tanulj meg sütni
-rajzolj
-masszírozd meg a rokonaid lábát
-csukd be a szemed,mutass rá egy névre a telefonkönyvben,hívd fel az illetőt és kívánj jó nyarat
-csinálj magadnak valamit
-varrd meg a rokonaid zokniját
5/10 anonim válasza:
-ments meg fánn rekedt kiscicát.
-szedj virágot édesanyádnak a réten.
6/10 anonim válasza:
Ugyanmár, hát hogy lehet unatkozni egy faluban, keress normális embereket, akik nem egész nap otthon bambulják a facebookot, hanem van bennük egy kis élet is, és kössétek le magatokat kint valamivel,kinek hogy tetszik...
7/10 anonim válasza:
Ez most csak vicc?:o Legyél kreatív :D Én is laktam faluban, és sokkal több mindent lehet csinálni mint akár Pesten :))
8/10 anonim válasza:
Menjél motorozni a határba. :D Elég jó időtöltés.
9/10 anonim válasza:
fürödjetek fedezzétek fel a határt k.rjatok
10/10 Bajer válasza:
Vegyél strapabíró terepbringát és járd be a falut meg a környékét. Nagyon ki lehet benne fáradni, nem unatkozol és nagyon egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!