Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha visszaforgathatnád az...

Ha visszaforgathatnád az időt, hova mennél és miért?

Figyelt kérdés
?

2013. dec. 30. 08:43
 1/5 II.Dartheon ***** válasza:

Csak egyszer forgathatnám vissza, vagy korlátlanul mehetek vissza az időben, akár egymás után többször is?

Nos.. megnéznék egy középkori csatát, amikor a lovagok rohamoztak egymásnak, és ölték egymást ezerrel, és úgy 1200 körülre...

Aztán megnézném még ahogy Árpáék bejöttek ide, azt mondanék nekik egy-két dolgot :)

A római birodalomba is elnéznék, meg az ókori Egyiptomba is, hogy megnézzem hogy a csudába építették a piramisokat.

Sőt, a világ teremtését is megnézném, öreg koromra (ha nem tudnék előre utazni az időben, csak vissza)

A 2. vhban is részt vennék, lőni az ellent :D

Találkozót kérnék pár amerikai elnöktől, Hitlertől is és Sztálintól is(persze aztán rohannék el gyorsan, nehogy kivégezzenek xD), na meg a saját gyerekkoromba is, feltételezve hogy én mint kívülálló nézem végig a dolgokat, és ugyanúgy bele tudnék szólni a dolgokba - tehát képes vagyok interakcióra a múltban.

2013. dec. 30. 08:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Vissza a gyermekkoromba a régi barátaimmal.Bárcsak.....:-(
2013. dec. 30. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Pár rázós életveszélyes pillanatomhoz... lehet nem kapnám el a kormányt adott időben.
2013. dec. 30. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
2008-2009-környékére mikor még menthető lett volna a baráti köröm ahol igazán jól éreztem magam és ahol önmagam lehettem:/.
2013. dec. 30. 20:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Ó, sajnálom, ha valakinek ez szomorú téma.

Amúgy saját életre gondoltam, hogy min változtatnál.

2013. dec. 31. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!