Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért tud akkorát ütni a...

Miért tud akkorát ütni a sors, mintha gyomorszájon ütnének? Miért van akkora hatalma felettünk?

Figyelt kérdés

2013. dec. 29. 13:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ma 16:34

Én irtam neked privátban is,jó látni hogy halló fülü emberre találtam benned! Neked is Buék! De a boldogságról nekem is más véleményem van,mint a legtöbb embernek..irkálhatunk priviben ha gondolod,addig sem érzed magad elhagyatotnak..

2013. dec. 31. 19:39
 12/19 anonim ***** válasza:
7-es voltam
2013. dec. 31. 20:12
 13/19 kissemmiség válasza:

Talán ez nem lesz segítség, de azért megosztom. Régen engem is foglalkoztatott ez a kérdés, rossz dolgok történtek velem az én befolyásomon kivül. Nem szeretném leírni életem eddigi történetét, de talán én is tettem még fel ilyen kérdést... most pedig találkozva a kérdéssel azt gondoltam hogy hülyeség.

De akkor mi változott az elmúlt 10 évben? ... mert most jól érzem magam..

Bizalmatlan lettem mindenkivel szemben és mindennel szemben. Rájöttem hogy csak az a biztos amit én teszek amit én mondok amit én érzek. Rájöttem hogy nem szabad bizni magamon kivül semmiben és senkiben, mindig a legrosszabb dolgokkal kell számolni, mondhatnám készülni kell rá, biztosítani kell magam.

Kitartónak kell lenni és küzdeni kell! De közben tisztában kell lenni a saját képességeinkkel és határainkkal.

Olvastam a kérdésed és azt gondoltam nincs olyan hogy sors... igazából csak becsúszhatnak rossz dolgok... rossz eseményeket hivjuk sorsnak, ha hagyjuk magunkat és átadjuk a rosszérzéseknek, olyan dolgokat cselekedhetünk ami megváltoztatja az életünket.

Próbálj racionális maradni és kizárni a fájdalmat.. én ezt tettem. Mi lett belölem? Sokan tartanak gépnek és érzéketlenek... lehet hogy ez mind amiatt van ami a múltban történt velem.

Remélem érted és azért kicsit segít!

2014. jan. 1. 12:23
 14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,a segítségeket köszönet a videót is és az üziket is kedves 7 es...nem görcsölök rá semmire ,és nem várok el semmit ,de reménykedem a legjobban és felkészültem a legrosszabbra...én nem az vagyok aki kemény és érzéketlen,engem motivál a reménykedés ,a kapcsolatok ,az őszinteség az élet velejárója ezért élet...nem tudnék kemény lenni és lassan teljesen kiégnék,bizalom nélkül meg teljesen megsemmisülnék,a baj az ,hogy folyton hiába való a bizalom és a jó szándék ,mert mindig én jövök ki belőle a legrosszabbul...Hit nélkül olyan lennék mint egy zombi,de az hogy folyton kikosaraz az élet,azt nem tudom elviselni,hogy sehol sem juttat igazsághoz még egy kapcsolaton belül sem sem családban sem karrierben,sem magánéletben,pedig mindig azt mondják hogy a sors jutalmaz és büntet és ahogy írtam én ezt nem így tapasztalom...Mindig ott vág,ahol a legjobban fáj még ha fel is készülök rá...BUÉK!
2014. jan. 1. 15:08
 15/19 anonim ***** válasza:

7 es vagyok..azt irod

..a baj az ,hogy folyton hiába való a bizalom és a jó szándék ,mert mindig én jövök ki belőle a legrosszabbul..

Öszintén megmondom ha én irnám ezt le ide egy véleménybe,akkor a női nem elég nagy százaléka azt irná erre hogy "Ne általánosits"

bár ettöl még igaz..sajnos én is ebben a helyzetben vagyok ne aggódj..

2014. jan. 1. 17:03
 16/19 A kérdező kommentje:
megnygtató a válaszod :) és a törődésed :) és az is megérted és te is hasonlóan így vagy!Nagyon jó ember lehetsz :) Ritka kincs vagy! Mikor írtad a történeted már akkor így gondoltam,mert kevesen törődnek valakivel ismeretlenül és nagyon sokat bátorított is :) Segített a videó is és a hited is hogy változhat bármi...remélem visszakapod ezt a törődést az élettől,mert néha nem tudod kinek segítettél,és ezt nagyon köszönöm!Bár karácsony rég elmúlt,de itt hagyta az egyik angyalát ;) Boldog Új évet neked!! :)Beszélgethetünk még privibe :)
2014. jan. 1. 19:40
 17/19 anonim ***** válasza:

tegnap 19:40

irtam :)

2014. jan. 2. 11:09
 18/19 anonim válasza:

Egyfajta védekezés, ha a legrosszabbra készülsz mindig, de akkor meg is kapod előbb-utóbb ezt az elvárást. Nem bízni senkiben a legnagyobb marhaság. Inkább légy szemfüles és vedd észre az apró jeleket.

A túlélés lényege: ha hétszer földre küld valami, akkor állj fel nyolcadszor is!

Ha a sors "leszar", szard le te is: azaz ne foglalkozz ennyit ezzel a hülyeséggel, ne sajnálgasd magad, erősíts meg magad lelkileg és éld az életed. Foglald el magad hasznosan!

2014. jan. 4. 10:40
 19/19 anonim válasza:
A sorsunkat nagy részben mi alakitjuk.Néha kemény harcok árán jutunk el a célig. Tökéletes boldogságot ne várjál mert ilyen nincs! De ne add fel az álmod ne engedd hogy az érzelmek uralják az életed mert igy leszel átvert kihasznált és boldogtalan
2014. jan. 5. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!