Ti hisztek a karmában?
Kedves Kérdező!
Azon a szellemi szinten, ahol mi létezünk (21. szd-i, keletközép-európai, bérből és fizetésből élők) nincs a karma létére adekvát bizonyíték. Ezen a szinten, ahol mi a mindennapjainkat éljük (magyarán nem vagyunk megvilágosodottak, nem irányítjuk a sorsunkat készségszinten) elfogadhatod munkahipotézisnek a karma, mint törvény létét, vagy elutasíthatod azt. Ezen elutasítás a törvény működését nem zavarja, de azt, hogy Te létedet szervezettebbnek, működésedet következetesebbnek, és magadat az életed irányítójának élhesd meg, azt bizony zavarni fogja. Vagyis magadért dönts annak érdekében, hogy elfogadod v. elutasítod a törvény betartását.
A karma törvényének tisztelete nem azt jelenti, hogy minden rosszat el kell fogadnod, nem azt jelenti, hogy hagyod magad kihasználni, hanem azt jelenti, vállalod az életedért a felelősséget. Ezt-és-ezt ettem, ezt-és-ezt eredményezte, és ez-és-ez lett a következménye. Ide juttattam magam.
A hitedtől függetlenül működik a törvény.
Üdv R.
Köszi a választ!Nem tudom eldönteni, eddig rossz voltam és átlAGOSak voltak a körülöttem történő dolgok, de nemis olyan régen elkeztem megjavulni elcsendesedni nincs annyi gond velem de mégis több rossz történik mint ami eddig történt :/
nem tudom eldönteni
Szeretem az a sorozatot.
Nem hiszek a karmában, viszont azt hiszem, hogy - mint Earl - én is a karma k×-ja vagyok... Sajnos semmi nem jön össze jól, hiába az igyekezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!