Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kiben, miben bízhatnék ha se...

Kiben, miben bízhatnék ha se emberekben, se Istenben nem tudok és elvesztettem minden hitemet és bizalmamat, még az életből is?

Figyelt kérdés

#Isten #hit #bizalo
2013. dec. 27. 13:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
25
2013. dec. 27. 20:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Köszi ,hogy válaszoltál. Ma válaszoltam egy kérdésre ott is 25 éves volt az illető .
2013. dec. 27. 20:48
 13/19 A kérdező kommentje:
remélem nem a korból vonsz le következtetéseket,egyébként mi volt a kérdés és mit válaszoltál?Írhatsz privátba is!
2013. dec. 27. 22:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem korból vontam le következtetéseket. Tegnap volt egy másik kérdés amire írtam és ott is szülei nem álltak mellette és írta ,hogy nincsenek barátai. Csak ,hogy írtad ,hogy 25 éves vagy ,egyből arra gondoltam ,hogy a másik kérdés is a tiéd volt.
2013. dec. 28. 14:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Először is el kéne indulnod egy lelki felfedező útra,megtalálni a biztos pontod,újra felépítenni magad,és konfrontálódni a családoddal és akik elhagytak,majd mikor készen állsz rá.

Tanulmányozd magad,próbáld meg jobban szeretni,legalább elfogadni a saját személyiséged.

Nézz utána különböző kultúráknak,és keress egy másik istent akiben megbízhatsz,ha úgy érzed szükséged van rá.

Akár írhatsz egy saját bibliát is,állítsd fel a saját szabályaid,adj magadnak útmutatást,fogalmaz meg hogy milyen formulákat követsz a társadalomban és bizonyos szituációkban(persze csak lazán,mmindig megváltozhat a véleményed ha úgy érzed)

Kezdj meditálni(lazulj el,mély lélegzés,kellemes illat,zene,és koncentrálj egy helyre ahol a legbiztonságosabban érzed magad)

2013. dec. 28. 17:35
 16/19 A kérdező kommentje:

annyira aranyos vagy, hogy segíteni próbálsz, és az előtted szóló is..

igazán kiszeretnék jönni ebből,de annyit csalódtam, és már nem igazán tud semmi megnyugtatni ,vagy lázba hozni,semmi nem tud lekötni,vagy lelkesíteni,amibe belevágok abból végül bukás lesz, még ha nem is érdekelt igazán akkor is ...

nem érzem magam sehol biztonságban,a zenék sem tudnak már bennem hatást kelteni,mint régen,max kisírom,de attól még egyedül maradtam.ismerem magam,és tudom hogy ki vagyok,csak épp engem nem akar elfogadni senki.. :(

Mióta élek keresztény vagyok,de sajnos elvesztettem minden bizalmamat,csak a remény maradt ami vak..ebből is adódhat a gond,mert nem sok választásom volt,viszont az biztos más istenségek nem érdekelnek ,mert a Bibliában viszont hiszek...

Kissé elvesztettem önmagam,az életem,rengeteg csalódással mögöttem...

Nem szeretek konfrontálódni,de sajnos így is ez a baja mindenkinek,hogy erős egyéniségem van,belefáradtam mindenbe,nem tud lázba hozni ebben a világban semmi...azért köszönet!Boldog Új évet!!

2013. dec. 28. 20:17
 17/19 A kérdező kommentje:
azon vagyok amit először írtál,jól látod..köszönet hogy megértesz,a tanácsokért is!!
2013. dec. 28. 20:18
 18/19 anonim ***** válasza:
. Biztos van olyan ami érdekel és szivesen foglalkoznál. Csak érdekel valami? Te még fiatal vagy ,mozdulj ki,hogy tudjál ismerkedni ,barátkozni.
2013. dec. 29. 16:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Először úgy gondoltam, hogy elviccelem a problémádat, azt írom, hogy Orbán Viktorban bízhatsz, de látom, hogy minden válaszoló tiszteletre méltó segítőkészséggel ad tanácsot, ezért én is így teszek.

Ugyanezt a válságot éltem át huszonéves koromban, mivel nem kívánt gyerek voltam. Végül a sok olvasás által szerzett ismeretanyag adott támpontot lelkemben háborgó bizonytalanságom feloldásához. Arra kell törekedni, hogy egy olyan belső harmonikus, stabil képzeletvilágot alakíts ki magadban, amit egyelőre elzársz mindenki elől, ahova a külső inzultusok elől, mintegy menedékházba elbújhatsz. Ez nem jelenti a begubódzást, hanem éppen ellenkezőleg, sebezhetetlenné tesz a külvilággal szemben, így abban sérülés nélkül forgolódhatsz majd. Nyugalmas belső világodat megteremteni elősegítheti például a taoista életszemlélet, az ókori bölcsek - különösen Diogenész - tanításai, de bármely hit, vallás vagy ideológia, amit el tudsz fogadni. Nekem nagyon mélypontról sikerült ezáltal kimászni. Mindazonáltal olvass, olvass, olvass... B.Ú.É.K.!

2014. jan. 1. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!