Elvesztettem a legjobb barátnőmet, mit tegyek? Hol hibázhattam?
Te nem hibáztál. Egyszerűen jött egy szemét, és szétrobbantott egy jó társaságot. Ha ezt a fickó és a barátnőd nem vette észre, akkor sajnos ügyesen csinálta.
Mi lenne a beszélnél mindkettejükkel és rámutatnál arra, mi történt?
Beszéltem már. A fiú szereti a nőt,és elmondása szerint nem bírja az örökös hisztiket miattam.Nehezen bár,de ok,elfogadom,szerelmes.
Viszont,az sokkal jobban felháborít,hogy a legjobbnak hitt barátnőm válaszút előtt,a csajnak próbál megfelelni és nem a mi barátságunkat tartja szem előtt.Lehet,hogy csak az én legjobb barátnőm volt,én neki viszont nem?
Nem vagy hibás,a barátaid dobtak téged.
Egyszerűen meguntak vagy valami,jobb lenne ha keresnél más barátokat,hidd el egyszer még vissza sírják magukat hozzád,de az lehet hogy még soká lesz.A barátnő meg egy eszes.....érted.
Sokszor tőrténik ilyen mindenkivel.Még meg kell találnod azokat az embereket akik senki kedvéért nem hagynának cserben.Ők hamisak voltak,gyászold meg őket és lépj tovább.Ha meg bocsánatott kérnek adj egy esélyt,de biztos lesz még ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!