Elvesztettem az egyik legjobb barátnőmet, most lehet elvesztem a másikat is. Mit tegyek!?
Figyelt kérdés
Az lb-immel 11 éve, ovitól kezdve leges legjobb barátnők vagyunk. De aztán jött a középiskola. Az egyik barátnőmmel ugyanabba az iskolába, sőt osztályba mentünk, a másik barátnőm egy másik suliba ment. Azt hittem minden rendben lesz, de nem így volt. Egyáltalán nem gondoltam volna, de pont az a barátnőm, akivel egy iskolába mentem nem mellém ült le első nap, sőt mégha beszélt is velem, nagyon ritkán, és ez a mai napig így van. Pedig a legjobb barátnőm volt! Eleinte próbáltam vele lenni/utána menni, de aztán felhagytam vele, mert nem leszek kutya, aki loholni fog egy olyan ember után, aki meg sem érdemli. Lehet én voltam a hibás, és beszélnem kellett volna vele, de egyszerűen féltem, hogy kiröhög, vagy csak annyit mond, hogy 'bocs te már nem vagy az lb-m'. Nagy nehezen, de elfogadtam, és próbáltam nyugodtan élni tovább. A másik iskolába járó barátnőnkkel mindketten jóba maradtunk külön-külön. Nem éreztettük vele, de azért valamilyen szinten két tűz közé szorult, próbált mindkettőnkkel lógni. Mostanában egyre többet vesztek össze, (pl, hogy facebookon posztolgat az új barátnőinek, de neki nem ír vissza...) de mindig megbocsátott neki, mert ő kimagyarázta magát. Mostmár ott tartunk, hogy reggel megígérte nekem a barátnőm, hogy ugyanazzal a busszal megyünk haza, én ott foglaltam a helyet, de nem érte el, pont láttam az ablakon keresztül, hogy a 'régi' barátnőmmel sétál. És ekkor jöttem rá, hogy többször is történt már ilyen, hogy kiderült, hogy szólt annak a lánynak, hogy menjenek el valahova, nekem meg nem szólt. De miben jobb ő, mint én? Annyiban jobb, hogy gazdagabb és divatosabb? Mert okos az nem nagyon. (8.-ba kitűnő volt, most pedig bukásra áll matekból)Meg én mindig kiálltam a barátnő(i)m mellett, de ő most ezt nem teszi, és nem is tette meg. Ráadásul már az új barátnői is mondták, hogy hazudott nekik, meg ki beszéli őket a hátuk mögött. Biztos vagyok benne, hogy csak kiakarja használni a barátnőmet is, de nem tudom mit tegyek, mert ő is kihasznált engem azzal, hogy a másik lányt választotta, engem meg teljesen cserben hagyott.2013. ápr. 19. 16:05
1/3 anonim válasza:
SZERINTEM
-beszélj a 11 éve ismert barátnőddel, próbáld tisztázni a dolgot, lehet bepöccent valami dolgon, és haragszik.
-Ha leszarnak, Te is szard le őket!Tanuld meg elengedni, és másokkal szemben nyitott legyél, így lesznek új barátaid, és nézd végig ahogy a két volt barátnőd összeveszik, és rájönnek téged kellett volna választaniuk!
-A másik lányt is kérdezd meg, haragszik-e, vagy miért csinálja ezt, mert neked ez nagyon rosszul esett...
Remélem tudtam segíteni! :) Kitartás!
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:)
2013. ápr. 23. 16:01
3/3 anonim válasza:
#1 vagyok, na mesélj, mi történt azóta! :) :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!