Mi a véleményetek arról, hogy nem találom meg a nekem való hivatást?
Figyelt kérdés
Sehol nem érzem magam megelégedettnek és sodródok egyik helyről(egyetemről) a másikra. Néha el is vesztem a reményt. A vicc hogy nem rég utána olvastam, hogy a halak jegyüek ilyenek. De, ezzel még nem vagyok kisegítve.2009. nov. 27. 09:42
1/5 anonim válasza:
csak van valami amiben jó vagy és szereted... :)
pl nagyon jó rajzos vagy, jó a kézügyességed.. akkor egy ilyen dolgokkal foglalkozó iskolába mész. Nagyon sok fajta van.. :D
Akkor lehetsz akár mérnők, de akár őmm műkörmös is :D
meg persze attól is függ, h nő vagy e vagy férfi :D:D
2/5 anonim válasza:
nem hiszem, hogy a születési időpontodnak, vagyis a horoszkópodnak ehhez köze lenne, manapság szerintem tényleg nehéz életcélt találni megalkuvás nélkül, legfeljebb csak kevésbé rossz hivatások vannak a többihez képest, de végülis mind nyűgös meló, alig megfizetve.
3/5 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok és jelenleg a műszaki területen tanulok. Csak hát, néha úgy érzem, hogy nincs hozzá elég erőm, kedvem, stb. Sajnos valami kompromisszum mindig van, ez igaz, és az is, hogy sehol sem fizetik meg az embert, de mégis jó lenne, hogyha már nem fizetnek jól legalább kedvelje az ember azt amit csinál és szeresse. Nem?
2009. nov. 27. 14:09
4/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, egyik fősuliról a másikra, már nagyon elegem van!:'(
5/5 anonim válasza:
Nem neked való, de még lehetsz jó kamion söfőr, esetleg tűzoltó. Ott majd keményen érzed mit kell csinálni, vagy egyszerűen meghalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!