Én úgy gondolom, hogy aki amúgy is "maga alatt" van, annak a legkevésbé sem jó módszer, ha lehordják mindenféle senkinek, még jobban a földbe döngölik...
Lelkibeteg emberekkel bánik így, akiknél ez a módszer akár öngyilkossághoz is vezethet!
Szerintem alkalmatlan a szakmájára!
Nekem az sem meggyőző, hogy ő is valaha drogos volt, sőt azt gondolom erről, hogy épp ezért fenntartással kell fogadni mindent, amit csinál, mert szerintem most sem "tiszta"... Állandóan az az érzésem róla, hogy "betépett"...
Sajátos módszere a személyiség teljes lerombolása, megtörése, ami a már reménytelen drogosoknál vált be neki, enyhe depinél nem hiszem, hogy indokolt lenne...
Ez vallatásoknál, ügynökök beszervezésénél, szektások függővétételére módszer...
2009. nov. 27. 07:04
14/19 anonim válasza:
Borzasztóan kedvelem. Érti a dolgát, bárki bármit mond. Voltam több előadásán, beszélgettem vele, abszolút kellemes csalódás volt, nem mintha előítéleteim lettek volna vele szemben. A Nő-t olvastam, és igazán tetszett.
2009. nov. 28. 15:44
15/19 anonim válasza:
csak A nő-t olvastam, tetszett benne, ahogy a férfitársait milyen durván szidta
2009. nov. 28. 17:42
16/19 anonim válasza:
Én nagyon bírom a stílusát,nagggyon intelligens.Egy gondolkodni képtelen,felszínes primitív embernek persze,hogy sok az ő személye.Simán rábíznám az életem:))))
És te mit gondolsz róla?
2009. nov. 29. 22:40
17/19 anonim válasza:
hát ez egy b*zi drogos.
2009. nov. 29. 23:50
18/19 anonim válasza:
Nálunk van a családban pszichiáter, ő a nagyon durván pszichés betegeket kezeli, de szakmai ártalomként Csernushoz hasonlóan arra is ráhúzza a módszerét, akire nem kéne. Őket kezelni kéne, mert beleestek abba a hibába, hogy csak abban különböznek a betegeiktől, hogy az asztal másik oldalán ülnek. Én intelligens, gondolkodó ember vagyok, nem merném az ilyenekre rábízni az életem. Egy ilyen juttatta anyut pszichiátriára erővel indokolatlanul. Haragszom az ilyen módszerekre.
2009. nov. 30. 00:48
19/19 anonim válasza:
Azt is lehúzzák aki szereti meg azt is aki nem, na most ezek szerint eléggé megosztja az embereket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!