Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kedveled a fiatal korosztályt?

Kedveled a fiatal korosztályt?

Figyelt kérdés
Kort, nemet írjatok.
2009. nov. 1. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Ki számít fiatalnak, és milyen értelemben kedvelem-e?
2009. nov. 1. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

hát én egyátalán nem

pedig az én korosztályom

vagyis igazából csak azokat a tipikus mai gondolkodású, viselkedésűeket

'plázacicák' 'selyemfiúk' 'focisták' 'emok'

full egyenes haj, 1 kg festék

cuki rucik, vásárlás minden mennyiségben

apuci ugyis kifizeti

legnagyobb gond a műköröm, a szoli, hogy mit vegyek fel a hétvégi bulira

összevissza kevernek mindenféle pasival, az természetes hogy már nem vagyok szűz

és a legszomorúbb hogy a szülők sokat tehetnének értük, de inkább telenyomják a zsebüket pénzzel, csak 'hagyjál békén' és ők sem jobbak a gyerekeiknél

persze nem mondom hogy nincsenek köztük tényleg normálisak

de az átlag az előbbibe tartozik

én egyátalán nem irigylem őket

én is kapok zsebpénzt de nem a semmiért

ha kell megveszik a ruhát

de nem szórom a pénzt ész nélkül

természetesen nézek ki, nem mintha egyenesen egy k*rvaboltból jönnék

mégis meg vagyok elégedve az életemmel

szeretem a családom(!)

és vannak barátaim

15/L

2009. nov. 1. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem, pedig én is bele tartozom.
2009. nov. 1. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok olyan aberrált,hogy utáljak egy egész korosztályt :D (hú de szép rím lett belőle :D) Bizonyos embereket utálok,bizonyos másik embereket szeretek,meg vannak semlegesek.És nem életkor alapján döntöm el.Fiatalba is van éppúgy jó meg rossz,mint öregbe,középkorúba,stb.
2009. nov. 1. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem kedvelem őket. A kisgyerekek idegesítőek és nem szeretem őket, az általános iskolásokkal nem lehet beszélgetni mert annyi eszük még nincs, aztán középiskolára cigizős, menőző, beszólogatós p*csák/csávók lesznek belőlük. De én inkább az egyes embereket nézem külön, így természetesen van akit kedvelek. De leginkább a komoly, nomrális emberek kedvelem, és szivesebben vagyok idősebbekkel.

18L

2009. nov. 1. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi számít fiatal korosztálynak... gondolom nem az ötévesekre gondolsz. Szerintem nagyon durva hogy vanank már olyan hatodikos osztályok ahol a fél osztály rendszeresen cigizik (nem az én sulimban, nálunk az osztályban talán ha pár ember kipróbálta de senki nem szokott rendszeresen - nem mintha nem így lenne a normális) persze vásárolni mindenki jár de nem vesz meg olyat amire már totál nincs se szükége se pénze se... majd apa kifizeti alapon. Ráadásul az is idegesítő amikor az ember előtt mondják hogy olvasni tök ciki... persze aki mondja az még soha nem olvasott el semmi ami nem kötelező, azoknál meg azért vanank könyvek amik... hát ennek a korosztálynak jobban tetszenek, és nem csak a mindenféle szerelmes és stb-s regányekre gondolok... L/14
2009. nov. 6. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!