üdv.34 éves családapa vagyok rendezett kapcsolattal ennek ellenére nagyon be tudok indulni 16-20 éves lányokra. Ez már beteges?
Nem.
Én 13 évest is láttam már olyat, akinek ha csak a testét nézem akkor simán beraknám neki.
16-20 között meg aztán rengeteg jó nő van, szerintem még az idős bácsiknak is elkalandozik a fantáziájuk, ez nem kor kérdése :D
Az lenne beteges, ha nem indulnál be rájuk. Talán kasztrálással lehetne ezt elérni egy férfinál.
Ennek az az egyszerű oka, hogy nem vagy impotens. Minden egészséges férfi így működik.
ez normális :D a korodbeli nőknél nyilván feszesebbek, szexibbek többnyire, szóval érthető
csak ha a gyakorlatban is történik valami egy ilyen korú lánnyal, az már furcsa kissé
Hülye vagy, teljesen természetes, h a fiatal, feszes csajokra izgulsz.
De elárulom, h a feleséged is hasonlóan van a 22-24 éves izmos srácokkal!
"és nem kell neked"
Másold már be hol olvastál ilyet te kretén.
Nők szégyene vagy!
ma 09:19 "ott a családod és nem kell neked"
Nem tudom, hol olvastad, egy szó nem esett róla! Én is elárulom neked, hogy van a nők körébe is egy olyan csoport, aminek te is tagja vagy (síkhülye osztály) akik nem tudják értelmezni a leírtakat. Már bocsi hogy ezt mondtam, de elsőnek olvasd már el többször is, ha szükséges (gondolom neked akkor min 10x), amit idáig mondott a kérdező...
Amúgy meg a nők se különbek, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!