Milyen gyakran szoktál sírni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 07:56
1/26 anonim válasza:
Szerencsére rég sírtam, de dbig nem is szeretnék!
2/26 anonim válasza:
Elegge erzekeny tipus vagyok.Leghamarabb a meghato filmeken, torteneteken sirom el magam.
3/26 anonim válasza:
Érzelmi kitöréseim vannak, tehát egyik pillanatban nevetek, vagy semmi bajom nincs, másikban meg összeesek a bőgéstől. :/ Van, hogy naponta sírok 2x-3x... Elég idegesítő.
4/26 anonim válasza:
én ritkán mert a verésekért mért sírjak?Ha egyszer nem leszek jobban tőle.Ha valakit nagyon szerettem és elvesztettem akkór szoktam sírni.De egyszer volt egy olyan esetem amitől megfogadtam hogy soha nem sírok.Ezt már szeptember a szerelmesek hónapja óta betartom.
5/26 anonim válasza:
nagyon ritka, az elmúlt másfél-két évből nem is tudok rá példát mondani.
6/26 anonim válasza:
Hetente szinte minden nap. Van, hogy egész nap, van hogy semmi bajom. Elég labilis az idegrendszerem, túl komolyan veszek mindent, és a bolhából is elefántot csinálok.
7/26 anonim válasza:
Mostanában sajnos elég gyakran :S Hangulatváltozásaim vannak és nem tudok kitörni belőle.
9/26 anonim válasza:
Én mindennap sírok.Többször is.Vagy mert a magánéletemmel van baj,vagy mert egy aranyos cicát mutatnak a TV-ben,vagy mert valami megható zenét hallgatok.Ahelyett,hogy lelőném az egyetemi társaimat én így vezetem le a feszültséget. Vagy vihogással. Az rosszabb,mert ha ideges vagyok,és valami röhejes eszembe jut, a villamos közepén tör rám a nevetés. De az is olyan,mintha bediliztem volna.Szóval inkább a sírás.:)
10/26 anonim válasza:
xD Bele tapintott a gyenge pontomba.
Én egy érzelmileg instabil ember vagyok, szóval bármikor képes vagyok elbőgni magam.. XD ezért nem is a buszon amikor egyedül vagyok elmerengeni szomorú dolgokon..xD
Van amikor egész nap csak sírok, mert reggel úgy keltem fel. Elég gáz, meg nevetséges is. De ez van vkinek nem tetszik hát nyaljon ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!