Valaki akit nagyon szertek nagyon beteg, bármikor meghalhat...most is épp sírok, mert nem tudom elérni...
Ilyenkor nagoyn félek...
16/L
2009. dec. 19. 18:58
2/9 anonim válasza:
Minden nap... Néha még akkor is ha jól kellene magam érezni.. Egyszeruen hulyeségek járnak a fejemben és kiakadok.. Olyan gondolatokon mint pl. én semmire nem vagyok jó, felesleges vagyok stb. De mindig van aki felvidít szerencsére :)
2009. dec. 19. 18:58
3/9 anonim válasza:
Mostanában én nem sírok, mert ráfagynak a könnyek az arcomra. Nyáron sírtam sokat, de akkor szinte minden nap. És az oka pedig a szülői háttér, az el nem múló viszálykodás, és balhézás. Legutoljára a szülinapomon sírtam, mert utálom a szülinapjaimat. Meg nem szeretem ha látnak sírni, ezért mindig próbálom visszatartani.
16/L
2009. dec. 19. 18:59
4/9 anonim válasza:
Ha :
dühös vagyok
nagyon boldog vagyok
szomorú vagyok
"beteg" vagyok(na ezt nem úgy értem h pszihopata:D)
2009. dec. 19. 19:02
5/9 anonim válasza:
Mert átbasz akit a legjobban szerettem. Mert nem jön össze valami. Mert veszekednek rám a szüleim. Mert nem vagyok tökéletes. Mostanában gyakran kelek úgy hogy sírok, és egész nap nagyon rossz kedvem van. Ez ilyenkor nagyon rossz. De szerintem az állandó stressz miatt van...
2009. dec. 19. 19:02
6/9 anonim válasza:
ha valami nem ugy van ahogy akarom..meg minden kis dologért sirok.. hiszti közben is..
16L
2009. dec. 19. 19:10
7/9 anonim válasza:
Hetente egyszer, vagy kéthetente egyszer. Úgy jönnek ki a dolgok. Apám elissza a pénzt, tönkre megy a fűtés, vagy csak a hormonok szórakoznak.
20/N
2009. dec. 19. 20:28
8/9 anonim válasza:
sokszor. nemtudom miért.
2009. dec. 19. 21:10
9/9 anonim válasza:
Nem olyan gyakran. Ha nehéz időszak van az életemben és tetőznek a dolgok, akkor előfordul, hogy elsírom magam, mert nagy rajtam a nyomás. Pár perc csak, aztán tisztább fejjel gondolkodom. Üdv: Gyuszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!