Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinek mit jelent romantikusnak...

Kinek mit jelent romantikusnak lenni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom én még sosem voltam szerelmes sem, igazából nem tudom hogy milyen lennék ha romantikus lennék , de nem vagyok az azt se tudom mit jelent :S:)
2009. nov. 25. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Néha egy szál rózsa, nagyobb alkalmakkor egy romantikus vacsi gyertyával, az ajándékozásnál egy kis csoki :D És meg lehhessen nézni az illetővel egy romantikus vígjátékot :D Ilyesmik :D
2009. nov. 25. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem már az romantikus, ha az illető figyeli mit szeretek...tudja mikor kell megölelgetni... tudja mikor kell aranyosnak lenni... és hasonlók.
2009. nov. 25. 17:05
 4/6 anonim válasza:
100%

Mi is az a romantika a mai világban?...erre csak azt tudom mondani nagyon kevés ember szívében lakozik és nyilvánul meg tettekben..... vagy az is lehet tévedek sok ember szívében lelkében ott van csak hallgat róla... kár érte inkább tettekkel kellene bizonyítani a mai fiataloknak igen is létezik romantikus szerelem..

Számomra a csöndet és a zajt jelenti egyszerre a hideget és a meleget a jeget és a tűzet...finom vonalokon lágy puha csókok váltása két egyszerű ember között akik szomjazzák egymás szavait de szó sem kell csak nézik egymást fürkészik egymás gondolatait vajon most mi járhat a másik fejében ..féltik egymást gondolják ha már egyszer egymásra találtak ebben a tökéletes pillanatban soha ne érjen véget a perc a másodpercek töredéke örökké meg szeretnék tartani ezeket a csodálatos érzéseket ...a férfi és a nő a jing és a jang fantasztikus páros a szerelem két ember között ..ami úgy érzik nem e világi úgy érzik meg sem érdemlik egymást és mégis igen az övék csak az övék az ő pillanatuk drága és gyönyörű emlékük ami a kettőjük szívébe költözik és örök "utcaszámot" kap.

Az élet szeretet - add át magad!

"A kedves szavak rövidek és könnyen kiejthetőek, de a visszhangjuk valóban végtelen.":)

Számomra ez jelenti a szerelmet a romantikát a csodát két ember lelki összhangja két ember akinek a szíve összefonódik és nyomot hagyva maga után egy csodálatos emlék!

2009. nov. 25. 22:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Romantikus alkalmat jelenthet:a játszadozás;a cinkosság valamiben;

a finom rezdülések;hogy minden mozdulatodnak jelentősége van;

az összebújások;a csókok;az egymásnak szegezett tekintetek;

amikor két ember olvas egymás szeméből;amikor egy hétköznapi

epizód megtelik szerelmes tartalommal..

2009. nov. 26. 10:43
 6/6 R3al válasza:

Nem voltam még én sem nagyon szerelmes... leszámítva egy valakit aki sajnos foglalt volt...

Szóval még nem tudom milyen lennék, de éreztem már olyat lány iránt, hogy ha mellettem lenne sose ereszteném ... a legtöbb fiú csak a sexre hajt meg a taperolásra ami szerintem gyökérség. Egyik haverom nem tudja a csaj nevét akivel annyira csókolózott, ölelkezett... mondhatom szép.

Sosem tudnál elengedni... lágyan csókolnám ajkát, kezét ...

2010. aug. 28. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!