Mitöl igazi egy férfi?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 15:19
11/17 anonim válasza:
Az az igazi férfi, aki nem bunkó beszólással, meg "érezd magad megtisztelve,hogy szólok hozzád" beszólással akar meghódítani. Számomra az a férfi, akinek van kisugárzása, önbizalma, és szíve! És mindennek semmi köze a pénzhez.
12/17 anonim válasza:
* javítok: "érezd magad megtisztelve, hogy szólok hozzád" viselkedéssel...
13/17 anonim válasza:
Első vagyok
Vissza is vonom,amit mondtam.Belegondolva még egy EMO is lehet férfias,ha úgy viselkedik.LehetNE... De szerintem ilyen nem létezik a valóságban,de elméletben lehetséges :)
Az egzisztenciának szerintem semmi köze a férfiassághoz,ezt csak az mondja,akinek ez számít.
Az ego tényleg kell,de egy önbzalomhiányos ember is lehet férfias...
Ezt úgy értem,h számomra olyan ember a férfias,akire valami miatt fel tudok nézni.És ha már csak egy tulajdonsága is van,ami miatt fel tudok rá nézni,akkor már férfias,még akkor is,ha közben emos,nincs pénze,stb.
14/17 anonim válasza:
Emok is, melegek is, és még a marha nőies pasik is lehetnek igazi férfiak. Tartom magam ahhoz hogy ez nem a külsőn múlik meg nem is stíluson vagy akármin, hanem azon hogy milyen ember, hogy viselkedik másokkal, a nőkkel hogy beszél, stb.
15/17 anonim válasza:
Amiket írtatok annak a 90%-a igaz a kockákra :D Talán valami kimaradt a felsorolásból, mert ez így már majdnem ilyesztő :)
16/17 anonim válasza:
csak hogy még ijesztőbb legyen. attól lesz valaki férfias-ahogy már előttem is írták-, h nem bugyirózsaszín pólókban járkál, meg stb.. de egyébként a legfontosabb a belső, nem is a külső. legyen megbízható és őszinte(!!!!!), és a kisugárzása is nagyon fontos...
17/17 anonim válasza:
Áh, a kisugárzás, na az maradt ki, az már nem igazán kocka tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!