Mitöl igazi egy férfi?
elvileg attól, hogy soha semmilyen körülmények között nem lesz megalkuvó, nem hagyja, hogy irányítsák, befolyásolják.
a mai világban ezt elég nehéz megoldani, mert függünk a többi (általában a vagyonos, tehát munkaadó) embertől.
15:28
egzisztenciától és az egótól is függ
NAGYON JÓL LÁTOD,SZERINTEM IS! 10 pont
Számomra azok a férfiak férfiasak, akik bejönnek.. :D szóval mindenki mást fog kb. mondani. :D
Amúgy szerintem a karakteres, erős arccsontozatúak, kicsit izmosabbak, vagy akár husosabbak.. Az én szemszögemből hozzá jön még az enyhe borosta, a kicsit kócos haj stb.. Meg a kisugárzásba is benne van..
Sztem aki karakteres, gerinces, tűrőképes,meg pl. h milyen az érdeklődési köre.
Elsőnek: Attól h divatos vki, és igényes még lehet férfias, persze nem ha mittudomén ilyen olyan krémet használ és rózsaszín strasszos pólóban meg lakkos pufikabátban vonaglik, csak azért mert most ez a menő, az már túlzás, habár sztem a ruha nem annyira mérvadó, mint a belső tulajdonságok, és a testi adottságai, de mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!