Vannak itt még olyanok, akiknek 14 évesen nincsenek barátaik?
Figyelt kérdés
Eddig nem tudtam beilleszkedni sehova és kimaradok szinte mindenből.Valaki érezte már ugyanezt?
14/L
2009. nov. 24. 20:31
1/14 anonim válasza:
én is ezt érzem.:S de néha-néha beilleszkedem de amúgy kitűnök, mert olyan "magányos farkas" típus vok :S szóval.. :S egyhajó. :D
2/14 anonim válasza:
20 éves koromig nem volt egyetlen barátom se... szóval tudom milyen az. Barátkozz másokkal, nincs mit veszítened.
4/14 anonim válasza:
A másodiknak van igaza, innen csak nyerni lehet...
5/14 anonim válasza:
hát nekem 2 barátom volt, amikor ennyi idős voltam,ők is alig értek rá...Akkoriban depressziós is voltam, de jött a középsuli..=)
Tudom mijen nehéz barátkozni...
6/14 anonim válasza:
Inkább 14 évesen ne legyenek barátaid, mint később.
Nekem 10-14 évesen annyi barátom volt mint égen a csillag. Most meg itt állok mint 1 szál f.sz és nincsenek barátaim.. Ez még egy pár évig összesen 2 így fog menni. Szar középsuliba kerültem, de nem bírok elmenni. Hát ez a szívás, már 1 év és úgyis új suliba kerülsz, lehet te jól fogsz választani!
De ehhez neked is kell nyitnod, ne várd, hogy majd csak jönnek a barátok.. Értük tenni kell.
16L
7/14 A kérdező kommentje:
Tegnap 17:31 - sajnos nem egy év, mert 6osztályos gimibe átjöttem, de itt se jobb :S
2009. nov. 28. 10:49
8/14 A kérdező kommentje:
a régi suliban meg még rosszabb volt :S :S :S
2009. nov. 28. 11:00
9/14 anonim válasza:
ajjaj...hát az gáz..nincs lehetőséged másik iskolát keresni?
10/14 anonim válasza:
nekem csak egy barátom van. és azért mert aki nem igaz barát azt én nem szeretem. volt pár barátom de azok elárultak. így maradt egy barátom. de benne legalább megbízhatok. és az ilyen barát nagy kincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!