Mások is szenvednek attól, hogy nincsenek igaz barátaik?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 17:24
1/11 anonim válasza:
Én néha igen..igaz van 2 de ők sajna nagyon messze laknak csak msn-en bezsélünk évente 3-4x találkozunk, de a többi idöben azért jo lenne valaki közelebbi, néha kiborulok :D
De úgy gondolom inkább ne legyenek barátaim minthogy kétszinü beteg majmok vegyenek körül... nem vagyok beképzelt meg semmi de mindig megszivom az iylen emberekkel és inkább már távolságot tartok mindenkivel :S
2/11 anonim válasza:
igen :( 23 evesen ott tartok, hogy nincs tarsasagi eletem :(
3/11 anonim válasza:
18F vagyok rengeteg ismerősöm és haverom van, gyakran járok bulizni ilyen szempontból nem szomorkodhatok, viszont egy igaz barátom sincs :F ;(
4/11 anonim válasza:
Nincsenek,pedig jópár fiú barátom van,és néhány lány,de...még legjobb barát sincs :'(
13/L
5/11 anonim válasza:
Nekem csak igaz barátaim vannak, persze nem sok. Volt, hogy szinte csak haverjaim voltak, akikkel bulzitunk meg minden, de így, hogy igaz barátaim vannak sokkal, de sokkal jobb, mégha nem is járok annyit bulizni. Mert így páran is nagyon jól elvagyunk.
6/11 anonim válasza:
volt a mi "6os fogatunk". Az egyik lány már nagyon köcsög lett. A testvére (fiú) kiállt mellette és egy másik lány is. De a testvére csak azért, mert fenyegeti a testvére. És lettek ők 3-an, meg mi 3-an. Meg volt olyan felállás is, hogy 4-en. (mi 3-an és a "köcsög" mellett kiálló lány) próbáltuk meggyőzni, hogy vegye észre mit csinál a "köcsög". De nem értette. Végülis 3-an maradtunk "normálisak". Aztán az egyik lány közüllünk elkezdett parancsolgatni, bunkóskodni, főnökösködni. És nagyon sokat beszélt a "köcsög"-gel és visszahallottuk a titkainkat. Na és maradtunk ketten, akik nem olyan dedósok mint ők, ők meg maradjanak meg maguknak és készítsék ki egymást. Szval egy barátom van.
9/11 anonim válasza:
Igen... :((
És egyre jobban vágynék egy igaz barátra...
10/11 anonim válasza:
emberek! hova valósiak vagytok? :) én szhelyi vok! és ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!