Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem semminek magam,...

Miért érzem semminek magam, ha nincs fiúm?

Figyelt kérdés

Van egy párkapcsolatom, de folyamatosan azt érzem, hogyha ez a srác nem lenne, akkor már értelmetlenné válna az életem.

Olyan különös állapot ez, mert úgy érzem, nem szeret teljes szívével, éppen ezért egyszer már megpróbáltam elhagyni, viszont akkor, amikor kilépett az ajtón, már sírásban törtem ki, és már nem akartam, hogy elmenjen. Ő is úgy zokogott, hogy fiút úgy még nem láttam sírni, mégis számomra az egész kapcsolat ilyen se vele-se nélküle állapot. Hogyan változtassak ezen? Kérlek, segítsetek!

21/L

2009. nov. 24. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
gondolom azért, mert kodependens vagy, ami azt is megmagyarázza, miért nem tudsz működő párkapcsolatot kialakítani. pszichomókus tud elvileg segíteni.
2009. nov. 24. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ő sem de te sem szereted. Ez van..scak féltek egyedül maradni. Ha tudnátok h valaki akarna veletek lenni, akkor simán kilépnétek ebből a kapcsból.Szerintem
2009. nov. 24. 13:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Magamban nem tudnám valahogyan ezt helyretenni?
2009. nov. 24. 13:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Utánanéztem a kodepenciának, és úgy látom, tényleg rátapintott a lényegre az első válaszoló!:( Tudnátok erre valamilyen gyógymódot a pszichomókuson kívül?:)
2009. nov. 24. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
attól függ, mennyire vagy már belepörögve. ha nem vészes, akkor néhány könyv elolvasása is segíthet, ha nagyon, akkor pedig a pszichoterápia.
2009. nov. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!