Miért érzem magam semminek, nullának?
jelenleg is egész 12 éves korom óta
28/F
Hát erre így csak általános választ lehet adni, ha nem mondasz magadról semmit.
Azért érzed magad nullának, vagy azért érzi magát sikeresnek vagy akárminek akárki, mert olyan dolgok járnak a fejében amelyek ezt a tulajdonságát bizonyítják. Ilyen egyszerű. Ha átgondolom mennyi sikeres akadályt vettem az életben, akkor elönt az önbizalom. Ha csak az jár viszont a fejemben hogy ezt is elszúrtam, meg azt is meg amazt is, akkor szarul érzem magam. Ennyi a titok. Plussz még a ráadás, hogy ha nagyon valamilyennek érzed magad (tehát ha sikeresnek, akkor is) a dolog önbeteljesítővé válik, azaz - ezoterikus dolgokat nem idekeverve - az új cselekvéseidben is ezt a jellemvonásod fogod látni és megerősít ebben a hitedben... Remélem érthető.
Egyébként ha 12 éves korod óta ez van, akkor szerintem irány egy jó pszichológus, ő a szakember aki segít kialakítani egy egészségesebb gondolatvilágot.
Gondolom 12éves korod óta csak vágyakozol,de igazában nem teszel meg mindent annak érdekében,hogy jol is érezd magad,vagy másoktól várod hogy rendbe tegyék az életed?
Az elöttem ironak van igaza,minden rajtad áll és bukik.
velem is ugyanígy van sajnos:/
szerintem te is keress fel egy pszichológust-ő megfejti az okokat.
viszont az előttem hozzászóloknak is igazuk van.
18L
nem tom , de én is így érzem magam , de én tudom, hogy miért . az okok a következők:
nincs nőm és sajnos soha nem is volt
nincs pénzem
ha mégis van akkor elbaszom drogokra meg piára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!