Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert van az, hogy mar nem...

Miert van az, hogy mar nem nagyon tudok orulni semminek igazan?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Mindenem megvan auto ,szep lakas ,ruhak amit csak akarok ...es a legfontosabb egy szereto ferjem ,es megsem tudok orulni miert lehet ez ? mi tortenik velem ,mas orulne lehet ha a helyembe lehetne ....sokszor szomoru vagyok ....segitsetek!
2011. aug. 26. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Keress olyan elfoglaltságot ami kizökkent a hétköznapokból,feldobja a hangulatodat.Sportolj,iratkozz be mondjuk spinning edzésre.
2011. aug. 26. 18:24
 2/7 anonim válasza:
Mert nem engeded, legyen melletted rendes ember, mely el lenne veled. Szereted eme helyzetet, rettegsz.
2011. aug. 26. 18:27
 3/7 A kérdező kommentje:
mitol rettegek nem ertem ....? van rendes ember mellettem nagyon is rendes ,nem ez lehet a baj ..
2011. aug. 26. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Ennyi ,hogy rendes? Hát,attól még lehet unalmas.Nem ez a baj?
2011. aug. 26. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez az hogy a boldogság nem a társaságból és az birtokolt javakból fakad. Irigyelhet más emiatt, de nem az a boldogság "amid van" hanem te magad vagy a boldogság függetlenül attól hogy mi van a birtokodban!

A boldogság az harmónia és béke a világgal. Mindegy hogy van-e család meg vagyon vagy nincs....

2011. aug. 26. 18:46
 6/7 anonim válasza:
Rettegsz, mert elvesztheted, (fent) melyeket kedvelsz.
2011. aug. 26. 19:01
 7/7 A kérdező kommentje:
miert veszithetnem el :?nem ertem ....magyarazd meg ha van idod :) (nagyon rendesek vagytok ,koszonom szepen a valaszokat !):p
2011. aug. 26. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!