Volt már ilyen érzésetek, hogy úgy éreztétek, hogy ti nem olyanok vagytok mint a többiek?
Figyelt kérdés
Olyan fura megfogalmazni, de sokszor azt érzem, hogy én többnek születtem mint egy egyszerű mezei ember.2013. dec. 12. 17:54
1/8 anonim válasza:
mond meg az őszintét, jobb vagy mint a többiek, és te nem a földet akarod túrni egész életedbe, ez természetes, ha az emberek nem vágynának többre a civilizáció megfeneklene. A kérdésre válaszolva igen volt.
2/8 anonim válasza:
Volt már ilyen érzésem, de azt híszem, hogy csak beképzelt vagyok!:)
3/8 anonim válasza:
Hát ,igen...anno egy kicsit beképzelt voltam.De mostmár tökéletes vagyok.
Viccet félretéve,nem..soha.Másnak éreztem már magamat mint a többiek,mivel ez így is van,hiszen külön személyiség vagyok,mint akárki más. De többnek sohasem éreztem magam a többi embertásaimnál,még egy nyomorék(már elnézést a kifejezésért..) ,kisebb gyerek vagy akárkinél sem.
De lehet csak belőlem hiányzik ennyire ez az egoizmus..:)
18/L
4/8 anonim válasza:
Igen, minden nap, mikor észreveszem, hogy az emberek mennyire nem használják az agyukat. Ez nem vicc, vannak emberek, akik gyakorlatilag teljes szellemi sötétségben élik le az életüket és sajnos egyre több van belőlük. A környezetem nem ért meg, elvont vagyok számukra én meg ülhetek közöttük miközben az agyamat egyre jobban leszívják.
5/8 anonim válasza:
Én állandóan ezt érzem... Kiskoromban is mindig más voltam, mint a többiek, ezért kiközösítettek, mert nekem voltak önálló gondolataim, amik nem egyeztek a többiekével. Eléggé "elvont" vagyok, amolyan művészféle, sohasem jártam a földön :)
6/8 anonim válasza:
Silver Wolf : dettó... Engem speciel felbosszant az emberi ostobaság. Ez az egyik, ami rettenetesen fel tud húzni, szinte a végletekig. De egyben el is szomorodom, hogy komolyan, az emberek ennyire ostobák? Gyakran felteszem a kérdést, hogy mi a fene keresnivalóm itt??
7/8 anonim válasza:
igen de ez többféleképpen jelentkezhet és nem mind "igazi" érzés.. tehát:
1. művész, elvontabb, okosabb, tehetségesebb, mint az átlagember, ezért másnak érzi magát, akit nem ért meg senki, aki más mint a többiek
2. tinédzserkori "tünet"
3. beképzelt felsőbbrendűségi érzés
persze a három akármilyen párosításban együtt járhat.
8/8 anonim válasza:
Igen volt már ilyen érzésem. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!