Szívesen vállalnátok ezt az életet?
Egy kérdésben kicsit le lettem oltva, majd be is linkelem, de nem akarom, hogy az legyen a téma :D
14 éves lány vagyok. Véleményem szerint érettebb vagyok mint a többiek és széreskörű a tudásom. Motocrossozom, tudok fátfaragni, horgászni, esztergálni, meg hasonlók.
Gyakorlatban: megcsináltam a kerti ház tetőszerkezetét, nyáron kifestettem 2 nap alatt a lakást, a konyhát lelinóleumoztam, a kerti házat kitapétáztam, a ház alapján betonoztam, betontkevertem, illetve a teraszt is betonoztam, bábukat és késnyelet faragtam fából, horgásztáborban a 17-18 éves srácokat mondhatni lealáztam.
Emellett szoktam számlákat írni a számlakönyvbe és egy programban is, adatokat viszek fel a gépre, ismerek 3 programozási nyelvet, fizetési felszólításokat küldök, üzleteket kötök, alkudozok, érdeklődök, levelezek kereskedőkkel, pszichológusokkal.
Mindemellett állítólag nagyon jó a beszélőkém és a könyv amit írok sokmindenkinek tetszik. Majdnem kitűnő tanuló vagyok, pedig nem is szoktam tanulni, csak tz elött, és házit írok.
A sportokkal is jól álok, bringázás észvesztő sebességgel megy, motocrossozom, még van mit finomítanom, de azt is elég jól művelem. Jégkoriban-görkoriban lehagyhatatlan vagyok, a műkorisokat és lehagytam, mikor az edzésükön mentek "sprintet".
Matekban is jó vagyok, tavaly a suli legjobb matekosa lettem. Nálam 2 évvel idősebb gyereket korrepetálok.
Viszont van egy gyengém, a történelem, abból 4-esre állok, de szinte mindig, az vhogy nem megy, mert nem foglalkoztat.
Bocsi, kicsit hosszú lett :D Milyennek gondoltok? Cserélnétek velem? Én nem látom úgy a helyzetet, ahogy ti. Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!