Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szívesen vállalnátok ezt az...

Szívesen vállalnátok ezt az életet?

Figyelt kérdés

Egy kérdésben kicsit le lettem oltva, majd be is linkelem, de nem akarom, hogy az legyen a téma :D

14 éves lány vagyok. Véleményem szerint érettebb vagyok mint a többiek és széreskörű a tudásom. Motocrossozom, tudok fátfaragni, horgászni, esztergálni, meg hasonlók.

Gyakorlatban: megcsináltam a kerti ház tetőszerkezetét, nyáron kifestettem 2 nap alatt a lakást, a konyhát lelinóleumoztam, a kerti házat kitapétáztam, a ház alapján betonoztam, betontkevertem, illetve a teraszt is betonoztam, bábukat és késnyelet faragtam fából, horgásztáborban a 17-18 éves srácokat mondhatni lealáztam.

Emellett szoktam számlákat írni a számlakönyvbe és egy programban is, adatokat viszek fel a gépre, ismerek 3 programozási nyelvet, fizetési felszólításokat küldök, üzleteket kötök, alkudozok, érdeklődök, levelezek kereskedőkkel, pszichológusokkal.

Mindemellett állítólag nagyon jó a beszélőkém és a könyv amit írok sokmindenkinek tetszik. Majdnem kitűnő tanuló vagyok, pedig nem is szoktam tanulni, csak tz elött, és házit írok.

A sportokkal is jól álok, bringázás észvesztő sebességgel megy, motocrossozom, még van mit finomítanom, de azt is elég jól művelem. Jégkoriban-görkoriban lehagyhatatlan vagyok, a műkorisokat és lehagytam, mikor az edzésükön mentek "sprintet".

Matekban is jó vagyok, tavaly a suli legjobb matekosa lettem. Nálam 2 évvel idősebb gyereket korrepetálok.

Viszont van egy gyengém, a történelem, abból 4-esre állok, de szinte mindig, az vhogy nem megy, mert nem foglalkoztat.

Bocsi, kicsit hosszú lett :D Milyennek gondoltok? Cserélnétek velem? Én nem látom úgy a helyzetet, ahogy ti. Kiváncsi vagyok a véleményetekre.

14/L

2009. nov. 23. 18:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
most nem értem, mi a lényeg...de van egy olyan érzésem, h valahol ki akartad élni a nagyarcúságodat...nekem ugyanilyen életem van, cska én másban vagyok jó, nem ugyanazokban a dolgokban, mint te...mindenki tehetséges dolgokban, mindenkinek vannak klassz tulajdonságai, mindenkinek vannak dolgok, amikhez nagyon jól ért...csak kinek több, kinek kevesebb, és van, aki hangoztatja, dicsekszik vele és van, aki tisztában van vele,hogy mindenki különleges és inkább arra használja tudását, hogy jobbá tegye a dolgokat... szóval nem cserélnék veled, mert a saját tulajdonságaimat és a saját tehetségemet sokkal jobban szeretem :) És nem vagy semmivel sem több mint én vagy bárki más. Majd ha nagy leszel, rájössz te magad is...
2009. nov. 24. 09:47
 12/32 anonim ***** válasza:
68%

az kemény.Te vagy jómúkásembör vagy,vagy egy kib.szott nagy hazudós.De komolyan,14 éves lány szerintem inkább miniszoknyában teszi a seggét a fiúk elé,minthogy betonozzon,horgásszon,stb.

Ennél nagyobb hazugságot még nem láttam.

2009. nov. 24. 14:59
 13/32 A kérdező kommentje:

látom hiányolták a miniszoknyázást... szoktam azt is :D

és vki érdeklődött hogy kinek küldök felszólítást és milyen üzletekt bonyolítok.

apukám vállalkozó, nagyon sok ügyét én intézem, na azért az adóbevallást nem én írom, de a fizetési felszólítások, számlák azok többnyire az én vállamon vannak.

üzleteket is szoktam kötni, most pl. motorvásárlás van "soron". illetve eladni is szoktam, valamint érdeklősni mindenféle után.

elégedett vayok az életemmel, csak kiváncsi voltam, hogy más mit szól hozzá.

2009. nov. 24. 16:13
 14/32 A kérdező kommentje:
és bocsánat, így visszaolvasva tényleg olyan, mintha dicsekednék magammal. nem ilyen hangnembe akartam írni, elnézést!
2009. nov. 24. 16:14
 15/32 anonim ***** válasza:
75%

Amikor az elején olvastam, + a kommenteket nagyon ellenszenves voltál, így a végére kicsit fura lett...

akkor haladjunk sorban...

VÁLASZOM : nem, nem cserélnék veled mert akármennyire is szép és jó amit leírtál nem tudnám mindet összeegyeztetni, + nálad nincsenek olyanok amiket a világon a legjobban szeretek : gitározás, dobolás, stb, eleve a zene, és az életérzés amit szeretek. ROCK!!!!!!!

VÉLEMÉNYEM : te egy huszonéves zseni vagy, kocka, csúnya, és a 180-as IQ mellett nincs jobb dolgod mint hogy ilyen hülyeségeket írogass itt.

AMÚGYMEG : ha esetleg mégis igaz lenne ez mind, akkor... hiszem ha látom... először is linkeld a másik kérdésed mert kíváncsi vagyok, utána meg iwiw vagy myvip adatlap, msn, vagy valami, mert tényleg kíváncsi vagyok ki lehet ilyen...

16/F

és semmi hátsó szándék nem vezérelt amikor az msn-t kérdeztem xD mielőtt még valaki leoltana

2009. nov. 24. 16:51
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Előző igaz.

De tényleg,nézz magadra kiscsaj,nem vagy szánalmas?

Teszed itt az agyad,menősködsz,és azzal akarsz menőzni,hogy te ezt meg azt csinálsz.

Legyél boldog a kis(irónia off) hazudós életedben

2009. nov. 24. 17:53
 17/32 A kérdező kommentje:
utolsó elötti! ment az MSN :D egy kis ideig még be is leszek jelentkezve :D
2009. nov. 24. 18:01
 18/32 A kérdező kommentje:

és még vmi: punkrockot hallgatok többnyire :D életérzés :D mint a motorozás XD

és nincs 180-as IQ-m :D csak 140 :D

2009. nov. 24. 18:02
 19/32 anonim ***** válasza:
74%

nah mostmár tényleg elegem van.Mondd már el nekem kiscsaj,neked hogy a pi.csába megy egy nap az,hogy:reggeltől kettőig tanulsz(kb iskolában),aztán eszel,aztán tanulnod is kell,házit megírnod,aztán üzleteket bonyolítasz,zenét hallgatsz,korrepetálszt,fátfaragsz,esztergálsz,horgászol,motorozol,Programozol,betonozol meg minden?

Ennél nagyobb kamukérdést.

2009. nov. 24. 18:49
 20/32 A kérdező kommentje:

ez nem igaz, mert átlag 3-kor érek haza ;-)

és kb 8ig "talpon vagyok". a fafaragás meg ezek nem napi tevékenységek, általában hétvégén végzem. mint ahogy a motorozás se állandó, mert esős időben pl nem megy. meg általában hétvégén, szüneekben motorozok.

látom hihetetlen amit írok :S nem baj, írjátok csak a további kérdéseket, igyekszem elmagyarázni, hogy mindez hogyan lehetséges ;-)

2009. nov. 24. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!