Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szívesen vállalnátok ezt az...

Szívesen vállalnátok ezt az életet?

Figyelt kérdés

Egy kérdésben kicsit le lettem oltva, majd be is linkelem, de nem akarom, hogy az legyen a téma :D

14 éves lány vagyok. Véleményem szerint érettebb vagyok mint a többiek és széreskörű a tudásom. Motocrossozom, tudok fátfaragni, horgászni, esztergálni, meg hasonlók.

Gyakorlatban: megcsináltam a kerti ház tetőszerkezetét, nyáron kifestettem 2 nap alatt a lakást, a konyhát lelinóleumoztam, a kerti házat kitapétáztam, a ház alapján betonoztam, betontkevertem, illetve a teraszt is betonoztam, bábukat és késnyelet faragtam fából, horgásztáborban a 17-18 éves srácokat mondhatni lealáztam.

Emellett szoktam számlákat írni a számlakönyvbe és egy programban is, adatokat viszek fel a gépre, ismerek 3 programozási nyelvet, fizetési felszólításokat küldök, üzleteket kötök, alkudozok, érdeklődök, levelezek kereskedőkkel, pszichológusokkal.

Mindemellett állítólag nagyon jó a beszélőkém és a könyv amit írok sokmindenkinek tetszik. Majdnem kitűnő tanuló vagyok, pedig nem is szoktam tanulni, csak tz elött, és házit írok.

A sportokkal is jól álok, bringázás észvesztő sebességgel megy, motocrossozom, még van mit finomítanom, de azt is elég jól művelem. Jégkoriban-görkoriban lehagyhatatlan vagyok, a műkorisokat és lehagytam, mikor az edzésükön mentek "sprintet".

Matekban is jó vagyok, tavaly a suli legjobb matekosa lettem. Nálam 2 évvel idősebb gyereket korrepetálok.

Viszont van egy gyengém, a történelem, abból 4-esre állok, de szinte mindig, az vhogy nem megy, mert nem foglalkoztat.

Bocsi, kicsit hosszú lett :D Milyennek gondoltok? Cserélnétek velem? Én nem látom úgy a helyzetet, ahogy ti. Kiváncsi vagyok a véleményetekre.

14/L

2009. nov. 23. 18:24
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
és lemaradt: amiket írtam azok mind az elmúlt egy év alatt történtek!!
2009. nov. 23. 18:30
 2/32 anonim ***** válasza:
61%
Hühűűű!!!!! Jól tudsz hazudni! :Y
2009. nov. 23. 18:49
 3/32 A kérdező kommentje:
óóó, igen? áruld el nekem kérlek, hogy mi nem igaz :) aki ismer az tudja, hogy én mit-hogyan-mikor. kicsit sűrű általában az életem, de nyáron igen sokmindent csináltam, mert ráértem. komoly válaszokat kérek szépen :)
2009. nov. 23. 18:52
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha az mind igaz, akkor:

-vidéken élsz

-nem volt még pasid

-az átlagnál magasabb vagy

És jelentkezhetnél a Fókuszba :)

Felnőtt korodban viszont nekem fogsz dolgozni, mert az én oldalamon áll a hevrosz :D

2009. nov. 23. 19:39
 5/32 A kérdező kommentje:

-nagyvárosban élek :D

-volt és van is pasim

-illetve az átlagnál alacsonyabb vok (160 cm)

akkor nem is mehetek a Fókuszba? :'(

ki az a/mi az a hevrosz? :O :D

város a lehetőleg értelmes válaszokat ;) :D

2009. nov. 23. 19:47
 6/32 anonim ***** válasza:
50%
Én nem vállalnám. Túl sok, még ha igaz is.
2009. nov. 23. 20:43
 7/32 anonim válasza:
90%

Én mindent elhiszek, csak azt nem értem miért irtad ide le. A leirtak alapján elégett vagy az életeddel.

Ügyes vagy okos vagy, a környezeted ezt biztos visszaigazolja, nem értem miért kell ilyenekkel traktálni az étert.

Egyébként nem birom a felvágós tiniket, félek milyen felnőttek lesznek.

2009. nov. 23. 21:02
 8/32 anonim ***** válasza:
70%

öö nem figyeltem h csaj vagy és azt hittem pasi vagy festesz mi?betonozol??

ok ha igaz oké de nem kell dicsekedni mert ez az volt...

2009. nov. 23. 22:41
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

"...fizetési felszólításokat küldök, üzleteket kötök, alkudozok, érdeklődök, levelezek kereskedőkkel, pszichológusokkal."

Ja meg jól füllentesz :) 14 évesen kiknek küldesz fizetési felszólításokat? és milyen üzleteket kötsz? komolyan kíváncsi lennék rá!

2009. nov. 23. 23:12
 10/32 anonim válasza:
100%
F-A-I-L
2009. nov. 24. 01:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!