Szívesen vállalnátok ezt az életet?
Egy kérdésben kicsit le lettem oltva, majd be is linkelem, de nem akarom, hogy az legyen a téma :D
14 éves lány vagyok. Véleményem szerint érettebb vagyok mint a többiek és széreskörű a tudásom. Motocrossozom, tudok fátfaragni, horgászni, esztergálni, meg hasonlók.
Gyakorlatban: megcsináltam a kerti ház tetőszerkezetét, nyáron kifestettem 2 nap alatt a lakást, a konyhát lelinóleumoztam, a kerti házat kitapétáztam, a ház alapján betonoztam, betontkevertem, illetve a teraszt is betonoztam, bábukat és késnyelet faragtam fából, horgásztáborban a 17-18 éves srácokat mondhatni lealáztam.
Emellett szoktam számlákat írni a számlakönyvbe és egy programban is, adatokat viszek fel a gépre, ismerek 3 programozási nyelvet, fizetési felszólításokat küldök, üzleteket kötök, alkudozok, érdeklődök, levelezek kereskedőkkel, pszichológusokkal.
Mindemellett állítólag nagyon jó a beszélőkém és a könyv amit írok sokmindenkinek tetszik. Majdnem kitűnő tanuló vagyok, pedig nem is szoktam tanulni, csak tz elött, és házit írok.
A sportokkal is jól álok, bringázás észvesztő sebességgel megy, motocrossozom, még van mit finomítanom, de azt is elég jól művelem. Jégkoriban-görkoriban lehagyhatatlan vagyok, a műkorisokat és lehagytam, mikor az edzésükön mentek "sprintet".
Matekban is jó vagyok, tavaly a suli legjobb matekosa lettem. Nálam 2 évvel idősebb gyereket korrepetálok.
Viszont van egy gyengém, a történelem, abból 4-esre állok, de szinte mindig, az vhogy nem megy, mert nem foglalkoztat.
Bocsi, kicsit hosszú lett :D Milyennek gondoltok? Cserélnétek velem? Én nem látom úgy a helyzetet, ahogy ti. Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
14/L
Ha az mind igaz, akkor:
-vidéken élsz
-nem volt még pasid
-az átlagnál magasabb vagy
És jelentkezhetnél a Fókuszba :)
Felnőtt korodban viszont nekem fogsz dolgozni, mert az én oldalamon áll a hevrosz :D
-nagyvárosban élek :D
-volt és van is pasim
-illetve az átlagnál alacsonyabb vok (160 cm)
akkor nem is mehetek a Fókuszba? :'(
ki az a/mi az a hevrosz? :O :D
város a lehetőleg értelmes válaszokat ;) :D
Én mindent elhiszek, csak azt nem értem miért irtad ide le. A leirtak alapján elégett vagy az életeddel.
Ügyes vagy okos vagy, a környezeted ezt biztos visszaigazolja, nem értem miért kell ilyenekkel traktálni az étert.
Egyébként nem birom a felvágós tiniket, félek milyen felnőttek lesznek.
öö nem figyeltem h csaj vagy és azt hittem pasi vagy festesz mi?betonozol??
ok ha igaz oké de nem kell dicsekedni mert ez az volt...
"...fizetési felszólításokat küldök, üzleteket kötök, alkudozok, érdeklődök, levelezek kereskedőkkel, pszichológusokkal."
Ja meg jól füllentesz :) 14 évesen kiknek küldesz fizetési felszólításokat? és milyen üzleteket kötsz? komolyan kíváncsi lennék rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!