Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyennek látod magad 10-20...

Milyennek látod magad 10-20 év múlva?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 10:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hogy mi lesz 10 vagy 20 év múlva??Nem tudom,csak egy valamiben vagyok biztos.Semmi sem úgy történik ahogy az ember tervezi.Igaz a mondás:"Ember tervez Isten végez.".Én 10 évvel ezelőtt 26 éves voltam.Akkor is gondoltam arra,hogy mi lesz 10 év múlva.A terveim:.Szép lakás Budapesten,egy nagyon jó állás amivel akár nyugdíjig is el leszek,és persze boldog házasság.És mi lett belőle? Lakásom nincs, boldog házasság sincs(elváltam).Most 36 évesen boldog párkapcsolatban élek,külföldön lakom,és dolgozom...ennyit a tervekről,de én nagyon elégedett vagyok...Szóval mi lesz 20 év múlva? 1 tuti biztos.56 éves leszek(remélem megélem),és a fiam 37 éves lesz,és persze a párommal még mindig boldogok leszünk...
2009. nov. 23. 14:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Na a korunk az egyetlen biztos pont a halálon kívül az életben! :)
2009. nov. 23. 15:24
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudok elképzelni semmit, mert a jövő örök relytély, de ha nagyon megerőltetem magam, akkor egy dolgozó nőt látok, aki még mindig szeret bulizni és a legjobb barátnőivel lógni. Pasi sehol. :(

:D

2009. nov. 23. 15:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Ritka kincsed marad-e a bulizást önmagáért?:)
2009. nov. 23. 16:13
 15/19 anonim ***** válasza:
20 év múlva 37 leszek addigra kb Jason Statham testfelépítést képzelek el magamnak 1 jó asszonyt meg 2gyereket:D
2009. nov. 23. 17:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Egy 99 éves szottyadt multim milliárdos felesége, és persze befektetésnek talán 1 gyereket is elfogadnék... 26 évesen milliárdosan simán! Pár év alatt úgyis távozik a másvilágra a vagyonát rám és a közös gyerekünkre hagyná.. Azt hiszem, hogy nagyon szép jövő elé néznék utána.. :)

Ilyennek látom magam, a képzeleteimben, de igazából a való életben napi 13-4 órát fogok dolgozni, taknyom-nyálam-verítékem össze fog folyni és örülni fogok, ha egyedül fogok tudni bérelni egy apró kis lakást.

2009. nov. 24. 16:06
 17/19 anonim ***** válasza:

20 éves egyetemista vagyok.

20 év múlva: egy 40éves alkoholista, aki egy gyárban fog tengődni minimálbérért. Éjjel hazatér a 30 m2-es albérletbe, és reggel gyorsan vissza a gyárba, nehogy legyen idő azzal foglalkozni, hogy 40 évesen se család, semmi. Hétvégente a kedvenc kocsmájában lakik majd. Az asztalt, amelynél ült (kb 30 évig minden nap min.5 órát+7vége nonstop), róla nevezik el halála után.

Vagy kimegyek nyugatra, és 5 év alatt megszedem magam kicsit, aztán lesz itthon egy jó kis tőkém, amivel lehet kezdeni valamit.

2009. nov. 25. 23:05
 18/19 A kérdező kommentje:
XD
2009. nov. 26. 07:20
 19/19 anonim válasza:
őszintén? nem tudom elképzelni milyen leszek 20 év múlva addigra már 34 éves leszek.Valószínűleg boldog családdal,biztos munkával,és egy jó lakással.:)
2012. nov. 1. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!