Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez mitől van? Visszafelé...

Ez mitől van? Visszafelé fejlődök? :D

Figyelt kérdés
Mindig utáltam a nyálas, hercegnős, cukifiús "dolgokat" stb, de tavaly (17 évesen) bekattantam, hirtelen megszerettem a One directiont (amikor odáig csak nevettem rajtuk) és azóta ez folytatódik, kevesebb rockot és alternatív zenét hallgatok, mint korábban, mert inkább ilyeneket szoktam mostanában, amitől bevallom, megijedtem egy kicsit. xD Viccesen hangzik lehet, de tényleg nem értem, hogy mi történhetett, mitől változhatott meg az ízlésem egyik pillanatról a másikra... Vagy hogy nem-e elnyomtam magamban eddig ezeket, nem tudom. De most már szinte csak ilyenekkel foglalkozom. (Csak ebben a témában persze).
2013. dec. 7. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Én néha kajákkal szoktam így lenni, hogy mindig is utáltam valamit, aztán hirtelen rájövök, milyen jó is az. Szerintem nincs ebben semmi. :)
2013. dec. 8. 01:05
 2/3 automatakoktel válasza:
Hirtelen feljött a felszínre. Éld ki. Esetleg keress egyéb elöadókat, amik "mindkét feledet" jobban kielégítik. :)
2013. dec. 8. 02:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha mást is megszeretsz, az inkább azt jelenti, hogy előrefelé fejlődsz, mert nyitottá válsz más dolgok iránt is.
2013. dec. 8. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!