Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha szeretem az animéket, az...

Ha szeretem az animéket, az azt jelenti hogy még gyerek vok?

Figyelt kérdés
amúgy 20 vok, és fiu.
2009. nov. 23. 05:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, és aki tejet iszik az még kisbaba :P

Attól függ, hogy hogyan állsz hozzá. Van pár osztálytársam, akik ha animékről van szó, akkor júúújjj, meg de helyes meg de édíííí. Na ez gyerekes. De ha normálisan fogod fel a tartalmát, az egy kicsit sem gyerekes. Amúgy én is szeretem nézni és inkább komoly ember vagyok mint gyerek.

18/L

2009. nov. 26. 03:09
 12/15 anonim ***** válasza:
A játékosság és a szárnyaló fantázia nem fedi le a gyerekesség fogalmát. Nyilván nem állsz meg minden kirakatnál nyűgösködni anyucinak a Tini Nindzsa figurákért, ugye? Na látod^^
2009. dec. 22. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:
A férfiak örökké gyerekek maradnak. :) Ez nem az Anime hatása :D
2009. dec. 22. 14:54
 14/15 A kérdező kommentje:
hát, én szeretem az édi meg cuki animéket, meg az anime figurákat is.
2009. dec. 26. 00:12
 15/15 anonim válasza:

Tudom,régi téma,de írok.

Az osztálytársaim érdekes módom,mikor megtudták,hogy szeretem az animéket,azóta "hülyéskednek". Vagyis elmondják,hogy ilyen-olyan hülye vagyok,az ő programjukban soha nem vesznek be (szinte).meg elmondják kibe vagyok szerelmes (95% helytelen volt pláne),meg amit csinálok,az animéhez fűzödnek gúnyos megjegyzéseket (még akkor is,ha ők is csinálják).

2016. júl. 7. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!