Ha szeretem az animéket, az azt jelenti hogy még gyerek vok?
Figyelt kérdés
amúgy 20 vok, és fiu.2009. nov. 23. 05:02
1/15 anonim válasza:
Leszögezem, hogy én utálom az animét. A mangát is. De a gyerekességet nem ez határozza meg, pl. a legjobb barátnőm folyton ilyeneket néz, és abszolút érett. Én pedig szeretem Spongya Bobot, meg a Tom és Jerry-t, és nem érzem magam gyerekesnek, sőt, mások szerint túl komoly vagyok. Viszont a "vok"-ot csak a tizenéves hülye kis pics*k használják, szóval szerintem erről szokj le, és nézz nyugodtan animéket, ha neked az tetszik. Amúgy amikor kapcsolgatok, sok olyan animét látok amin 16-os, vagy 18-as karika van, nem véletlenül, szóval semmi gáz.
3/15 anonim válasza:
SZerintem egyáltalán nem vagy gyerek, az én hugom is 20 éves és a mai napig néz ilyen rajzfilmeket, asszem a Naruto a kedvence... De pl napi szinten rajzol profi mangákat papírra és a neten efféle oldala is van. Imádja, de egyáltalán nem gyerek már. És szerintem az sem baj, ha majd egyszer kicsit idősebb leszel, akkor lesz benned a komolyság mellett mindig egy kis gyerekesség. Remélem érted, amit mondani akarok...
4/15 anonim válasza:
Te nem en vagyok? en is 20 vagyok es fiu es nagyon szeretem az animekat. xDD
Kerdesre valaszolva: nem
5/15 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok és én is szeretem. De ettől senki nem lesz gyerekes.
6/15 anonim válasza:
Szerintem nem gyerekes! Főleg, mert rengeteg anime van ami felnőtteknek szól ( és most nem az erotikus tartalmú hentaira vagy yaoira gondolok), nem véletlen írják rá a 16-os/18-as karikát. Az ilyeneket érteni kell, és nem hiszem hogy egy szerelmi drámát megértene egy kisgyerek(nem is tetszene neki). Én imádom az animéket, leginkább a szerelmeseket, de megnézek szinte bármit ami érdekes, kivéve az akció és az ilyen verekedős varázslós cuccokat! :D 17/L
7/15 anonim válasza:
Hát aki vokot ír vagyok helyett az nem gyerek, hanem szánalmas kis köcsög.
8/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az animéket és én KIJELENTEM ez KORTALAN dolog. Nézheti 10 vagy 60 éves, akármelyiket. A szülök is kedvelik a meséket, csak nekik már nagyon magas, hogy miről van szó. Nagyon sok 25 feletti ismerősöm van, aki imádja ezeket és egyáltalán nem gyerekes dolog. Aki meg nem látta még az ne szóljon be.
9/15 anonim válasza:
attól függ hogy miket nézel, pl.:
-Pokemon, Digimon : gyerekes
-Code geass, Death Note, Neon geneses evangelion: Jó az izlésed ^^
10/15 A kérdező kommentje:
Hát... Hajnalt mindenkinek:) Szeretem Death-Note-ot, a Naruto-t, a Dragon Ball /z-t (a GT nem jön be), a Ranmát, a MAR-t, a Gravitation-t, és most több nem jut eszembe. Ja, és ezeknek a Mangáikat is szeretem. De Ilyen Pokemon-t, meg Digimon-t, nem tudok megnézni. Legalább is a Digimon-t próbáltam, de iszonyatosan untam, és hatalmas baromságnak tartottam. A Pokemont így nem is próbáltam ki:)
2009. nov. 24. 02:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!