Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek az gáz, ha 16...

Szerintetek az gáz, ha 16 évesen is még mindig készítem az ajándékot a családnak (szülők, nagyszülők) ünnepekkor?

Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 20:24
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én is úgy készítem, bár nem mindenkinek. A fémiparban dolgozok és tudok szép dolgokat készíteni. Szerintem ez a legjobb érzés. Sose szerettem mikor êrtelmetlen dolgokat ajándékoznak. Ha valakinek ajándékot adok legyen az családtag vagy barát akkor már ismerhetjük annyira hogy tudjuk mi érdekli és nem tusfürdőt meg csokoládét ajándékozok neki hanem valami maradandot! Nagyon jól teszed!

27/F

2013. dec. 12. 15:09
 12/12 anonim válasza:
Csináld, míg nem késő! Az igazi siker olyan, amiben benne van a kudarc lehetősége is.
2013. dec. 13. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!