Szülők vagy nagyszülők szoktak mondani/csinálni vicces dolgokat?
(amik egy idő után idegesitőek)
pl "mit szól majd a szomszéd", vagy ami velem megtörtént :megyek ki az ajtón, nagymamám beszól "ugye kikapcsoltad a masinát?! " (számitógép)
vagy pár hónapja utánamkiabált az ablakból a másik útig hogy miért nem a zebrán mentem át...
Persze, szoktak. De nem idegesítőek, hanem inkább mókásak és aranyosak ezek a beszólások vagy cselekedetek. Volt már olyan, hogy a nagymamán leégett néhányszor a beszólásával, ez abban a pillanatban zavart, aztán jót nevettünk az egészen. De mondjuk az én nagymamám halad a korral, néha olyan szlengeket használ, hogy magam is meglepődöm:D
15/L
példát tudnál mondnani ?:)
am nem az idegesit h mondja vagy csinálja , hanem inkább az a berögződött gyakori ismétlés :o)
Nekem a 87 évem mamám, akinek nincs csak fél osztálya, azt mondta egyszer:" ezek a mai fiatalok olyan okosak...biztos már az anyjuk hasában is monitoron nézik a világot"..ezen kinyúltam. :) Ja és amit mindig szajkózik: " kurv* a világ, Zsófikám te ne legyél az", meg a mai nőknek "pompált mellyük" van,. :D Ja még az is,hogy maradjak szűz házasságig. :) Ez be is jött 19 éves koromig, de már nem nászéjszakán lesz az első. Ő ezt nem tudja, nem is fogja tudni. Hadd maradjak továbbra is, a kedvenc unoka szerepében. ;)
21/L
Jurassic parkos ez nagyon nagy:D
Sajnos nekem sincsenek már. Egy van, aki egy másik városban lakik, és próbálok vele sokat lenni, de nem nagyon megy:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!