Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most jelenleg rapper vagyok,...

Most jelenleg rapper vagyok, de Skinhead szeretnék lenni, csak az osztálytársaim miattam nem merek váltani, mert ők kiközösítenének. Nem tudom mit tegyek! Szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 19:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Vered meg őket. A kultúrának lényeges pontja a verekedés, és hogy kiállnak magukért, aki ellenszenves velük, azzal szembeszállnak(ezt a rudeboyok hozták be). Ezért vágják rövidre a hajukat, hogy ne tudjanak belekapni.
2010. júl. 2. 13:59
 22/25 anonim ***** válasza:
úgy beszélsz az élet-stílusokrol mintha naponta váltogatni lehetne.. szánalmas vagy, ilyeneket kéne akasztani
2010. júl. 4. 01:00
 23/25 anonim ***** válasza:
50%
figyelj en is skinhead vagyok 15f,de igazuk van.en jot akarok neked es orulok h ha a helyes iranyba akarsz tovabb haladni,de ne divat kent vedd fel ezt!ha komolyan gondlod es egyezel a skinhead elvekkel akkor csak annyitm ondok nem fogod megbanni:Des az osztalytarsaidtol ne felj en is minden nap elturom oket,mar mint engem nem mernek baszogatni,csak kinem alhatom a viselkedesuk.es meglatod egyik sem fog beszolni semmit!!!ezt garantalom!:D:Dna akkorm eg csak annyit h nyugodtan!Oi Oi Oi!!!
2010. aug. 17. 06:46
 24/25 anonim válasza:
szánalom vagy kérdező csicska kis pózer -.- viszont aki azt írta, hogy verd a cigányokat... csak azokat akik megérdemlik a nagy arcú büdös gßciket!
2010. szept. 11. 00:18
 25/25 skinhead.anita válasza:

Istenem annyira szánalmasak ezek a kommentek...Lehet hogy neki nem jött be a rapp-es dolog..és akkor mi van?! Ha belül úgy érzi, hogy skinhead akkor az és senki ne pofázzon be neki!! -.-'' Amúgy meg most a kérdezőnek fogok írni.. ne foglalkozz az osztálytársaiddal..Ha nem fogadnak úgy el ahogy vagy akkor nem igazi barátok...

És jegyezd meg, hogy bajtársakat nem hagyunk a bajban inkább mi is meghalunk!

De ha bármi kell akkor írj egy üzenetet és akkor tudunk beszélni... mi skinhead-ek tartsunk össze :)

2012. márc. 29. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!