Most jelenleg rapper vagyok, de Skinhead szeretnék lenni, csak az osztálytársaim miattam nem merek váltani, mert ők kiközösítenének. Nem tudom mit tegyek! Szerintetek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 19:52
21/25 anonim válasza:
Vered meg őket. A kultúrának lényeges pontja a verekedés, és hogy kiállnak magukért, aki ellenszenves velük, azzal szembeszállnak(ezt a rudeboyok hozták be). Ezért vágják rövidre a hajukat, hogy ne tudjanak belekapni.
22/25 anonim válasza:
úgy beszélsz az élet-stílusokrol mintha naponta váltogatni lehetne.. szánalmas vagy, ilyeneket kéne akasztani
23/25 anonim válasza:
figyelj en is skinhead vagyok 15f,de igazuk van.en jot akarok neked es orulok h ha a helyes iranyba akarsz tovabb haladni,de ne divat kent vedd fel ezt!ha komolyan gondlod es egyezel a skinhead elvekkel akkor csak annyitm ondok nem fogod megbanni:Des az osztalytarsaidtol ne felj en is minden nap elturom oket,mar mint engem nem mernek baszogatni,csak kinem alhatom a viselkedesuk.es meglatod egyik sem fog beszolni semmit!!!ezt garantalom!:D:Dna akkorm eg csak annyit h nyugodtan!Oi Oi Oi!!!
24/25 anonim válasza:
szánalom vagy kérdező csicska kis pózer -.- viszont aki azt írta, hogy verd a cigányokat... csak azokat akik megérdemlik a nagy arcú büdös gßciket!
25/25 skinhead.anita válasza:
Istenem annyira szánalmasak ezek a kommentek...Lehet hogy neki nem jött be a rapp-es dolog..és akkor mi van?! Ha belül úgy érzi, hogy skinhead akkor az és senki ne pofázzon be neki!! -.-'' Amúgy meg most a kérdezőnek fogok írni.. ne foglalkozz az osztálytársaiddal..Ha nem fogadnak úgy el ahogy vagy akkor nem igazi barátok...
És jegyezd meg, hogy bajtársakat nem hagyunk a bajban inkább mi is meghalunk!
De ha bármi kell akkor írj egy üzenetet és akkor tudunk beszélni... mi skinhead-ek tartsunk össze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!