Az normális ha verem magam?
Figyelt kérdés
Néha bekattanok és elkezdem ütni az arcom, van hogy erősen, és hülyén röhögök magamban, valahogy jól esik. Ez milyen lelki baj?
Egyébként nagyon szorongásos és depis vagyok.
2013. nov. 26. 16:27
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de keress fel orvost, mert nem normális.
2/6 A kérdező kommentje:
Néha elkezdek magamba beszélni és furcsa hangokat adok ki+rángatózok ezek valahogy jólesnek.
Milyen betegség ez?
2013. nov. 26. 16:44
3/6 A kérdező kommentje:
tudathasadás ?
2013. nov. 26. 16:45
4/6 anonim válasza:
Azta qrva...szerintem keress fel egy pszichológust mert ez nem normal is.
5/6 anonim válasza:
Ne parázz emiatt NAGYON. Ne csináld! Ha jólesik, ha nem!!!!Lehet, hogy túl sok energiád van! Járj el sportolni, de keményen és nem hiszem, hogy utána lesz kedved ilyeneket csinálni!
Menj el orvoshoz! Hangulatjavítót nem szednék mondjuk!
6/6 anonim válasza:
De kár hogy ezt senki nem válaszolta meg, mert én is ettöl is szenvedek. De ez milyenmentàlis betegsg lehet a sok közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!