Normális, ha zselé állagú a vérem? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem mindig ilyen, csak az előbb, amikor felhelyeztem magamnak a tampont, akkor vettem észre, hogy az ujjam véres lett és ilyen undorító zselés-takony állagú vér "cafat" volt rajta :S Ez mitől van? Normális?
15l
2013. aug. 13. 14:31
1/10 anonim válasza:
normális, ez a méhnyálkahártya, ez válik le minden menstruációnál
3/10 anonim válasza:
Olyan üdítő ilyet olvasni mint férfi. Nem lehetne finomabban fogalmazni? Aztán meg csodálkoztok, hogy mindenki inkább homár lesz. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugodtam :)
2013. aug. 13. 14:40
5/10 A kérdező kommentje:
3. Már nem azért, de férfiként mit keresel a nők egészsége kategóriában? És amúgy miért, hogy írjam le érthetően??
2013. aug. 13. 14:41
6/10 anonim válasza:
A véletlen kérdés menüpont útján jutottam ide :)
Gondolom mások is idejuthatnak így :)
7/10 A kérdező kommentje:
Jah...amúgy csak úgy elmondanám, hogy a szexuális hovatartozásod nem a te döntésed, szóval nem hiszem, hogy pont miattam lesz mindenki homi...ennyi erővel a hozzád hasonló férfiak miatt van egy csomó leszbikus..pff
2013. aug. 13. 14:44
8/10 anonim válasza:
Ok :) Inkább egyezzünk ki abban, hogy nem láttam :)
9/10 anonim válasza:
,,zselés-takony állagú vér" ... Hát ezt jól megfogalmaztad.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor mondd már el más szóval, hogy érthető legyen, okoska ;)
2013. aug. 13. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!