Hogyan tudnám visszaszerezni a kisugárzásom, amelyek miatt idáig tetszettem a fiúknak?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egészen addig rendelkeztem kisugárzással, és önbizalommal, míg meg nem ismerkedtem egy fiúval. Azaz még utána is, csak belezúgtam, boldog voltam, többen meg is jegyezték, hogy ragyogok. Nem gondoltam volna, de úgy alakult a helyzet, hogy az egész elromlott, ő elhagyott (csak pár hónapot voltunk együtt). A lényeg, hogy azóta semmi önbizalmam, a kisugárzásom pedig, amelyből gondolom mindenki azt olvashatta ki (mert többen is hívtak randira), hogy jól érzem magam a bőrömben, teljesen elpárolgott. Árnyéka vagyok önmagamnak, amit én magam is tudok, de egyszerűen nem bírok a régi lenni. Egy fiú sem néz meg, senki sem akar már megismerni. Valaha leszek én még az, aki régen?2013. nov. 22. 22:46
1/3 A kérdező kommentje:
*amely miatt. egy kisugárzásom volt :D
2013. nov. 22. 22:47
2/3 anonim válasza:
Örülj annak hogy élsz örülj a barátaidnak a családodnak nekem is volt olyan korszakom h egyedül voltam és utána talpra álltam , am hány éves vagy ?
3/3 anonim válasza:
Nem sikerült még túltenni magad a szakításon? Dobok egy privit, nekem mi segített. Szemezgethetsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!