Mit tennél akkor ha kiderülne, hogy egy barátod akit
addig tökre bírtál keményen rasszista? Én rasszizmus
ellenes vagyok, de ebben a helyzetben nem tudom mit tegyek.
11/18 anonim válasza:
Erre csak annyit mondhatok,szerintem egyik emberben is van hiba,másikban is.Tökmind1 milyen a színe,ill faja!!!!
Én pl birom a romákat,és van is nem is egy olyan ismerősöm aki az,és igényesebb holmi rasszistáknál,akik közt ha alaposan körülnéznénk,állitom több igénytelenséget találnánk mit náluk!:S Mellesleg nemrég hallottam erre egy jó beszólást,amit az ilyenek elejtettek akiket lenéztek:Ugyanolyan büdöset szarok mint te barátom :DDDDDDD
2009. nov. 18. 23:22
csak olyan embereket bírok tökre, akikről sokmindent tudok.
2009. nov. 19. 00:00
Valamilyen szinten én is rasszista vagyok,de nem ordítozom ki mindenkivel,de megvan arról a háromról nekemis a véleményem,mint amit előzöleg írt valaki,ha téged nem utál akkor nincs semmi probléma sztem..
2009. nov. 19. 17:32
lehet,hogy jófej,de ha rasszista,akkor nagyon rosszindulatú,és gonosz is.én nem barátkoznék ilyennel.
2009. nov. 19. 18:34
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ...azt hiszem hanyagolom a barátságot ezzel az emberrel , szerintem nagyon durva dolog a rasszizmus és nem nagyon fogok tudni vele szórakozni , ha közben tudom , hogy milyen rasszista ...
" tegnap 23:02"
Jaj de naív vagy!
" ha olyan keményen rasszista, hogy rendesen üldözi is a nemkívánatos személyeket, esetleg kijár ilyen jellegű tüntetésekre, és ott a keménymagba tartozik, akkor érdemes lazítani a kapcsolaton.
ha esetleg belekeveredik valami rendőrségi ügybe, nehogy már te is belekeveredj valahogy miatta, merthogy olyan jól ismeritek egymást."
Magyarországon hol látsz ilyen tüntetést?
2009. nov. 19. 22:29
Istenem....pont ez a baj ezzel az orszaggal, hogy mindenki a ciganyok segget nyalja...magyarnak magyarral kene baratkoznia, megakkor is, ha rasszista, nem mas nemzetisegeket vedelmezni a sajat fajtestveredtol.Es kulonbn sztem nekunk magyaroknak igenis van okunk rasszistanak lenni!!!!
2009. nov. 21. 01:14
18/18 anonim válasza:
Úristen rasszizmus!!!Fúj!!!Most mi lesz, hogy ennyi ember rasszista?!Most mit kell ezt így felfújni, mintha akkora nagy veszély lenne a rasszizmus Mo.-n.Menj ki Dél-Afrikába a búrokhoz majd ott meglátod, hogy milyen az igazi rasszizmus.Vannak rasszista és nem rasszista barátaim és nagyon nem érdekel, hogy állnak a rasszokhoz.Csak ezért feldobni egy barátságot szánalmas.Lehet lepontozni.
2013. jún. 27. 22:32
Kapcsolódó kérdések: