Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha vissza lehetne tekerni az...

Ha vissza lehetne tekerni az időt te min változtatnál?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Meg se születnék!
2009. nov. 22. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
a tekerő mindig nálam lenne :D
2009. nov. 22. 16:01
 13/17 anonim ***** válasza:
huhhúú. Vissza tekernék 3 évet és mindent teljesen máshogy csinálnék, talán akkor nem lenne romokba most az életem. Bárcsak megtehetném...
2009. nov. 22. 19:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát kicserélném azt a pasit aki elvette a szüzességem.Sz.r volt :-(
2009. nov. 23. 00:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Erről a Távkapcs c. film jut eszembe. Igaz, ott csak előrefele lehetett tekerni az életet. De elég veszélyesnek tűnik nekem ez az "én irányítok mindent" dolog. Ezzel nem csak a saját életedet változtatod meg egy kicsit, hanem nagyon sok más élőlényét is.

Például (kicsit erős lesz): Durván összeveszel a pároddal. Ő elmegy valakinél "vigasztalásért". Egymásba szeretnek a vigasztalóval, téged ejtenek, kiborulsz. Fogod a masinát, visszatekered a veszekedést kiváltó ok előtti percig az időt, úgy csinálod, hogy ne következzen be az a dolog, nincs veszekedés. Eközben, akinél az előző részben vigaszt lelt a párod, egyéb okok miatt annyira el van keseredve (pl nem érti meg senki, nincs senkije stb), hogy öngyilkos lesz.

Egyszer használtad a gépet, és már egy emberéletet elvettél közvetve. Nem lehet érte hibáztatni téged, de megtörént. Szóval ez nem jó cucc szerintem. Én nem használnám.

2009. nov. 25. 23:50
 16/17 anonim válasza:
Ez a távkapcsos dolog tényleg jó, én is láttam a filmet, nagyon tetszett. A vége kicsit szomorú volt. Én is inkább visszafelé szeretném tekerni, de inkább ugrani szeretnék egyet 2009. augusztus elejére mondjuk, és megoldanám az életem minden baját, egyetlen szóval!
2010. aug. 6. 19:20
 17/17 anonim válasza:
Nem adtam volna el a gépen alkatrészeit sorba-sorba,még most is meglenne a szeretett Sapphire HD5750-em :(.. és a geil black dragon 2x2g 800mhz ritkaságom:S,a 40gbos vinyómat sem adtam volna el annyi pénzért..a telómat visszacserélném,félévkor jobban tanultam volna nempedig igy elba..ni a helyzetemet mint most>.<'..mellesleg,sok emberhez nem igy állnék mint most,újrakezdeném az életem onnan ahonnan elrontottam!
2014. márc. 8. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!