Ha vissza lehetne tekerni az időt te min változtatnál?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 21:04
1/17 anonim válasza:
A férjhez menéssel várnék még pár évet!!!L/28
2/17 anonim válasza:
Hááát... ha TZ-t írunk, és megkapom a dogám, leírnám a kérdéseket, utána visszatekerném az időt, aznap estére, amikor puskát írtam, és a kérdésekre a választ leírnám a puskában. :D
Na jó, különben így "komolyabbra" fordítva a szót, eddig azt hittem, hogy a sorsom annyira kilátástalan, hogy már nincs értelme visszatekerni az időt, mert addigra kéne, mikor megszülettem. De mostmár úgy látszik, hogy kezd jó útra terelődni, úgyhogy lehetséges, most már ezért nem érdemes visszatekerni. :)
3/17 anonim válasza:
Úgy alakítanám a párkapcsolatom h ne legyen vége....:(
4/17 anonim válasza:
Egyetem helyett inkább valami jó szakmát tanulnék ki. Talán még meg is teszem.
6/17 anonim válasza:
elhagynám a csajt, mielőtt ő léphetne le. a végeredmény ugyanaz, de azért mégis.
8/17 anonim válasza:
Többet szexelnék kevesebbet paráznék:))
9/17 anonim válasza:
Sokat gondolkodom ezen de végül mindíg rájövök, hogy talán az elkövetett hibáim miatt alakult valami más jól...úgyhogy mindíg oda lyukadok ki, hogy félnék tőle, hogy így valami jó dolog elmaradna az életemben... :D
10/17 anonim válasza:
Én megnézném milyen az amikor a szerelmemmel beszélek, és ha hülyén nézek ki akkor nem tenném meg újra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!