Mi ez? Tenyleg csak genetika?!
Hogy őszinte legyek én is azt pártolom de ez tényleg sovány.:/
Szerintem kb 5 kg zsír meg a mostani mennyiségtől függően kb 3-4 kg izom kellene.
Szerintem:Előbb izom aztán zsír mert ha a zsírt előbb szeded fel le is fogyhatod sport közben.
Tehát:
Zsírhoz:azt egyél amit akarsz, 6 után legyen vacsora és több nagyobb étkezés(ergo 5 kicsi helyett 3-4 nagy) nem tanácsolom feltétlenül a zsíros kajákat de ha nem megy esetleg elsőnek pl sütit/kekszet kellene és csak ezután meki meg hasonlók(persze ha szeretsz így is járhatsz mekibe de ne sokszor).
Izom:
bármilyen sport amit szeretsz.És heti rendszeres testmozgás.
A kérdésre pedig:igen, valszeg genetika de lehet hogy csak olyan életvitelt folytattál.
Ugyanaz. :/ Nálam is genetika, téged nem szoktak anorexiásnak nevezni? Mert én már kaptam belőle eleget...
Aki azt írja, hogy örülj(ünk), az nem tudja, hogy ez igazából milyen rossz. De tényleg. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!