Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki esett már át klinikai...

Ki esett már át klinikai halálon, és mi történt akkor, mit láttál?

Figyelt kérdés
Mostanában hallotam sokat erről a témáról és kíváncsi letem. Mi történt veled amikor klinikai halálban voltál? Leírhatod azt is mit éreztél ezek után vagy mi volt az orvosok reagálása. ( ha nem estél ilyenen át, de szívesen megosztanád többiekkel egy történetet ezzel kapcsolatban akkor kérlek azt is írd le)
2009. nov. 18. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Klinikai halál..pontosan mit értessz ezalatt? Én voltam operálva..
2009. nov. 18. 18:46
 2/8 A kérdező kommentje:
A klinikai halál egy olyan fajta halál ahonnan még vissza hozhatnak az orvosok. 10 percig maradandó károsodás nélkül. 10 perc után a mentális károsodást szenved. 15 perc után nem lehet visszahozni senkit. A kérdés lényege az, hogy aki ilyenen átesett az mit érzett, látott miközben klinikai halott volt. ( illetve aki hallot ilyen sztorit az is írhat)
2009. nov. 18. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm átélte és nem akar róla beszélni,pedig mindenki olyan kíváncsi lenne,annyit mondott,hogy ő már emiatt nem fél haláltól,hiszen úgymondd már egyszer meghalt 4 percre.
2009. nov. 18. 21:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Megértem, ha nem fél a haláltól akkor valószínű, hogy nem rosszat látott.
2009. nov. 18. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy "semmit" se látott. Pontosabban a "semmit" látta. Ezért nem beszél róla, mert nincs miről. Mielőtt jön a lehurrogás, tanulmányozzunk ezt-azt. Komótosan. Klinikai halál nélkül is rá lehet döbbenni a "semmi" kulcsszerepére. Többet nem segítek, keress és találsz.
2009. nov. 19. 02:46
 6/8 anonim ***** válasza:
nincs odaát semmi, tesóm mondta, aki kétszer is meghalt, de újraélesztették. kiábrándító.
2009. nov. 19. 05:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Van odaát illetve nekem volt... láttam a testemet, csak percek alatt fogtamföl a halált és elkezdtem emelkedni. Jött a fény, furcsa susogó hangok aztán egy pillanat alatt vissza az életbe. A durva az, hogy ezt álmodtam és amikor fölkeltem kb 5 másodpercig fuldokoltam, nem kaptam levegőt hiába próbáltam venni. ( ez után egy fél évvel halottam először a klinikai halálról azóta érdekel ennyire. Nem tudom azt, hogy ez csak álom volt vagy valójában történt valami...
2009. nov. 19. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
"Így például a klinikai halál állapotában lévő személyek hallották, hogy az orvos vagy a nővér megállapította a haláluk tényét, noha ők világosan azt érezték, hogy nem haltak meg - tehát a tudatuk folytonos maradt. A legdurvább azonban, hogy ezek a félig-elhunyt(?) személyek egyszercsak azt érzékelik, hogy felemelkednek és önmagukat, illetve környezetüket felülről teljes egészében láthatják! Olyan dolgoknak is szemtanúi lesznek, melyeket akkor sem szabadna látniuk, ha a szemük nyitva volna. Akadt például olyan személy is, aki egész életében vak volt, amikor pedig a klinikai halál állapotába került és ebben a "lebegő" pozícióban találta magát, nem csak a műtő részleteit, az orvosi műszereket, környezetet látta, de még a kórházat körülvevő tájat is pontosan le tudta írni miután visszatért! "
2010. júl. 9. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!