Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretném, ha véleményt...

Szeretném, ha véleményt mondanátok a tumblröm-ről. (? )

Figyelt kérdés

Nem kell, a "már 1000000 ilyen van" duma, az érdekel, hogy ez hogy tetszik. Nem azért csinálom, mert öngyilkos akarok lenni, vagy ilyesmi, hanem mert tetszik ez a stílus:)

Köszi:)

orokkevarnifogok.tumblr.com

2013. nov. 17. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem még nem sikerült rájönnöm, hogy mi értelme van ezeknek az oldalaknak...:D
2013. nov. 17. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, semmi egyediség nincs benne. Értem én hogy "nem kell neked az a duma", de akkor is k+urvára az az igazság...
2013. nov. 17. 21:52
 3/8 anonim válasza:
" Nem kell, a 'már 1000000 ilyen van' duma " - Na jó....Már 8000000 ilyen van és ezt te is tudod.
2013. nov. 18. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, nem látom az értelmét. Teljesen időpocsékolás ez is mint sok minden, de az emberek még is csinálják. Neked tetszik akkor csináld, ebben lelsz örömet csináld.
2013. nov. 18. 21:13
 5/8 ninikee válasza:
szerintem nagyon jó:) nekem is van orokkevarnifogok.tumblr.com
2013. dec. 16. 21:06
 6/8 ninikee válasza:
jajj bocsi elküldtem a tiédet:DD itt az enyém [link]
2013. dec. 16. 21:07
 7/8 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is jó.:) Nekem nincs tumblröm, de kipróbáltam már milyen. És megpróbálok választ adni, hogy miért csinálják ezt annyian. Vagyishát szerintem miért. A tumblr tulajdonképpen egy miniblog. Az illetőnek lehet nincs ideje, vagy kedve ahhoz, hogy egy komolyabb blogot vezessen, illetve ez jobban tetszik neki. Miért? Mert ha rossz kedvük van, vagy jó, vagy bármilyen hangulatban vannak, esetleg inspirálni szeretnének másokat, akkor rebloggolnak (megosztanak) egy képet. Egy kép, sokszor többet mond mint egy egész monológ. Ha rossz kedvük van feltöltenek vagy rebloggolnak valamit, amivel úgy érzik valamennyire kiadhatják magukból a feszültséget, a fájdalmat, akkor is ha némelyik csak bolhából csinál elefántot. De ha valaki ezt szereti csinálni, örömét leli benne, az ne azért ne fogjon bele mert valóban rengeteg ilyen van. De azért van rengeteg ilyen, mert ha minden ember más is, sok mindenben hasonlítunk. Vannak rossz napjaink, fájdalmas emlékeink, problémáink. És hasonlítanak a tumblrök, mert annak a korosztálynak, akiket ez főként érint, azoknak hasonló gondjaik vannak, amit sokszor sokkal borzalmasabbnak éreznek mint amilyen... Ha megosztják másokkal, már úgy érzik hogy kicsit jobb.

:)

2013. dec. 20. 12:23
 8/8 anonim ***** válasza:
not found
2014. máj. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!