Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelenthet ez az alom?

Mit jelenthet ez az alom?

Figyelt kérdés
En 21 eves vagyok a testverem pedig 24. Kiskorunk ota nem jol viszonyba vagyunk. Allandoan veszekedtunk, verekedtunk stb. 3 eve mar nem elunk egy hazba mert o elkoltozott de tovabbra is kontaktba voltunk. De egy evvel ezelott anyira oszevesztunk h azota nem is beszelunk egyantalan. Parszor almodtam mar rola de semi kulonoset. De a tegnapi alnom igen kicsit kihatott ram. Azt almodtam h meghalt. Egyszeruen eleset es meghalt rogton. Az alnomba nagyon kihatott ram es sirtam, de kozbe korulottem senki sem sirt se nem volt szomoru, meg anyukank sem. Es egy ido utan pedig megjelent elottem a testverem es mindenki azt mondta h lenyegebe nem is halt meg hanem csak velem kitoltak h megnezek a reakciomat h mi lenne ha elvesztenem. Es ekkor felkeltem. Egyes dolgokat nem birok neki megbocsajtani de az alon igen is kihatott ram elege erzelmileg ahogy felkeltem. Azert is irtam ide ezt a kerdesem h ha tudna valaki mit jelent az alom akor segitsen.

2013. nov. 16. 15:17
 1/1 sárix17 válasza:

Én az ilyeneknek nem adok különösebb jelentést. Szerintem itt arról van szó, hogy belül ez bánt téged és az agyad ezt úgy próbálja feldolgozni, hogy megjeleníti az álmodban. Amikor az apukám lemondott rólam, én is álmodtam vele párszor és azon kívül, hogy eltört a lába, semmi baja nincs a mai napig.

Ha rendezni tudnátok a dolgokat közöttetek, akkor valószínűleg te is biztosan nyugodtabb lennél.

Persze az is előfordulhat, hogy ez egy jelzés arra, hogy valami történni fog, nem feltétlen kell halálra gondolni. Egyfajta üzenet lehet, hogy tényleg ki kell békülni, mert szükségetek lehet egymásra.

2013. nov. 18. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!