Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Beszélek álmomban, és ez...

Beszélek álmomban, és ez iszonyúan zavar. Hogyan tudnám ezt elmulasztani?

Figyelt kérdés
Én egy 14 éves lány vagyok. Nemrég voltam táborban, és ott mondták a lányok, hogy rengeteget beszélek álmomban. De itthon is, és már többen mondták. Nagyon zavar mert egyrészt felkeltem a többieket, másrészt meg ijesztő, és nem akarom, hogy ezért zárkózzanak el tőlem az emberek. Nincs valami módszer? Vagy akármi?

2013. aug. 15. 15:29
 1/5 anonim válasza:
Ha te nem hallod magad álmodban akkor ne zavarjon!
2013. aug. 15. 18:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Engem igenis zavar! Téged zavarna, ha arra kelne föl a tábor hogy hülyeségeket beszélsz...
2013. aug. 15. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem poén lehetett, ha arra kelt fel a tábor :D Na de most komolyan, nehogy már ezen akadj ki, hogy álmodban beszélsz. Gondolj bele mekkora hülyeség ezen kiakadni. Azért elzárkózhatnának tőled, ha pl. ellopod a pénzüket egyik éjjel és mindenki tudja, hogy te voltál, de egy ilyen semmiség miatt aki máshogy néz rád az nem érdemli meg még azt se, hogy hozzászólj. :)
2013. aug. 16. 00:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy tv-ben láttam, hogy az alvászavart lehet kezelni, pl. ha nem mindent alvás előtt akarsz feldolgozni. Arra kell gondolni, hogy sétálsz mondjuk egyedül egy fél órát, esetleg zenét hallgatsz és átgondolod mi is történt aznap, mert ugye az agy az éjjel ment el mindent. Hajrá :) (3. voltam)
2013. aug. 16. 00:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg poén, volt először... de harmadszor már nem, és azt mondták hogy ez fura. De köszönöm a válaszod!
2013. aug. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!