Elálló a fülem és NAGYON zavar. Mit tegyek?
Tudom, ez durván hangzik de egy kis beavatkozással ez örök életedre megoldható.
Nézd először is ezt a kislányt, előtte és utána: [link]
A beavatkozás: [link]
Gyakori kérdéseken is van erről több kérdés, keress rá, sok tapasztalatot írnak le. Mindenki pozitív véleménnyel van erről. Nekik megváltoztatta ez az egész életüket és nem bánták meg utólag sem. :)
Ezt a szikszalagos,ragtapaszos dolgot már én is hallottam.Hogy csak hónapokig,vagy éévekig a füledet leragasztos,azt egyszer csak úgy marad.
Na ez viszont szerintem b*omság,már bocsánat...:)
Amikor az emberi szervezet még fejlődésben van és egésszen kicsi a gyermek,még baba ..akkor talán,igen használ.Mivel nem engedi úgy fejlődni a baba csontjait (adott esetben a porcait) a leragasztás.Na de mostmár...?:)
álam ez például evidenciába se jöhetett volna,mert nekem baba koromban kicsike kis füleim voltak,most meg nekem is szép elálló füleim vannak...:)
És igen,sajnos csak a fülplasztika a megoldás.
Mondjuk nekem szerencsére nem ilyen brutál,mint szegény Kocsis Tibinek,de mondjuk "szegénynek" volt is pénze a saját kis műtétjére..:)
Tibi előtte:
Tibi utána:
Én is rühellem felfogni a hajamat(úgy szint lány vagyok)..Ráadásul én vasalom a hajam ,így még jobban lelapul a hajam, és nem egyszer kandikál ki a fülem még kiengedve is..:S
Ugyanakkor én kétlem,hogy képes leszek valaha is kés alá feküdni.Én még a kenyérvágó késektől is rosszul leszek,nem hogy egy szikétől,ami egyenesen a fülem felé közelít..:D az áráról meg nem is beszélve..
Viszont egyenlőre még nem találték fel a "csodaszert" amire mi várunk..úgyhogy maradt a plasztika mint egyetlen megoldás.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!