Öngyilkos akarok lenni. Mit tegyek?
Tényleg igaza van az elsőnek. Bár ilyenkor az embert valószínűleg ezek közül egyik sem izgatja vagy deríti jobb kedvre. Egyelőre. És mégis, csináld! Ne gondolkozz, csak csináld, előbb-utóbb jobb kedved lesz ezektől, főleg a társasági dolgoktól.
Valamint képzelj el egy képet, mondjuk öt-tíz év múlva. Tartasz valahol az életben, nagyjából rendezted a dolgaidat, nem mindent,de ezerszer jobb kedved van,mint mondjuk most. Visszagondolsz erre az időszakra és eszedbe jut,h úristen, tényleg öngyilkos akartam lenni? Mi van ha így lesz?
Mindenen túl lehet jutni vhogy. Kitartás! :)
A jogi procedúrán kívül ez rám is igaz. Én is most akartam kiírni egy ilyen kérdést, de igazából felesleges. Elvileg nagyjából tudom mit kéne tennem hogy javuljon az életem, mégsem teszem, és ezért is utálom magam, és nem tudom miért van ez. Az öngyilkosságon én is sokat gondolkozok, igazából nem érzem úgy, hogy lennének szeretteim, akik miatt mégis úgy érezném, hogy maradnom kéne. Pedig elvileg azok is vannak. Velem valami nagy baj lehet szerintem, mert elvileg szinte minden adott ahhoz, hogy megjavuljak. Vagy lehet hogy "csak" én hiányzok már hozzá? Akkor viszont valahol nagyon elveszhettem, mert nem találom önmagam nagyon régóta, és hagytam, hogy ne is találjak magamra. Nem értem, miért van ez, vagy mi okozza ezt. Sokszor már nem is érzem azt, hogy van esélyem "felébredni". Igazából ha komolyabban megnézem az életem, nincs is miért élnem, csak elterelem olyankor a figyelmem valamivel, ami pillanatnyilag enyhíti ezt az érzést. De ez hosszútávon csak ront a helyzeten, ezt már sajnos megtapasztaltam és mégse tudok megváltozni. Most annyira mérges vagyok magamra, hogy addig ütném magam, amíg csak bírom. Nem lehet igaz, hogy létezik nálam nagyobb hülye. Van aki elvileg szeret, elvileg többen is, de nem mozgat meg bennem ez semmit, nem érzem, hogy tényleg így lenne.
Nem segítettem, sőt lehet hogy még jobban elkedvtelenítettelek. Ha így van bocsánat. Majd törlik. Ez van, ahol megfordulok, csak panaszkodni tudok és dől minden össze utánam. Igazából valahogy nehezemre esik jól érezni magam. Ez mi a f***ért van?
Akkor most már nem írok ki egy ilyen kérdést. Itt már kiömlengtem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!